Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fadsasdafd

Poznałem ją na sympatii, pierwsze spotkanie

Polecane posty

Gość fadsasdafd

Witam. Jakie powinno być to pierwsze spotkanie? Myślałem o zabraniu jej do fajnego, nowoczesnego muzeum. Co o tym myślicie?

Gość ..........................,.,.
o kuurcze od razu odmowilabym spotkania

romantyczna knajpka/restauracja, nastrojowe cieple swiatlo, niezaglosna muzyka, dobre jedzenie, wygodne siedzenia

To zależy od tej kobiety. Jeśli lubi muzea to może być to dobry pomysł ;) choć ja na pierwsze spotkanie wolałabym pójść do kina a później na kawe 🖐️.

Gość klinkier
to muzeum to super pomysł, będziecie mieli pierwsze wspólne doświadczenie i temat wspólny, a potem można iść skomentować wystawę w knajpce. a pustaki, co uciekaja na hasło: nowoczesne muzeum, to sobie od razu odsiej z kandytatek

...muzeum jest dobrym pomyslem, ale na druga lub kolejna randke

Gość Tomasz Warszawa 31
ja zawsze robie te sama rundke: knajpka, kolacja, butelka wina, kino, odwoze do domu, odprowadzam pod same dzwi i probuje wprosic sie do srodka, a potem to juz z gorki... i w piernaty :D

Gość klinkier
jak dziewczyna jest z sympatii, to pewnie mylą sie już jej chlopacy,z ktorymi chodziła do knajp i kawiarni, z tym muzeum można sie wyróżnić

Gość jestes brzydka?
butelka wina i jazda samochodem?

Gość fadsasdafd
Raczej siedzenie w knajpie i zabawianie nowo poznanej osoby nie jest moją dobrą stroną, dlatego wolałbym na pierwszy raz wybrać coś zajmującego.

Gość Tomasz Warszawa 31
mam mocna glowe i jeszcze nigdy mnie nie zlapali ;)

osobiście nie cierpie jak nie wyciągają do muzeów:D jak nie knajpka to może najpierw kino albo jakiś koncert a potem knajpka?

Gość klinkier
po butelce wina prowadzisz? weź sie nią jebnij w ten goopi łeb, bo szkoda żebyś zabił jakąś niewinną osobę na drodze, co będzie miała pecha cie spotkać

Gość Tomasz Warszawa 31
nie dramatyzuj, nic sie nikomu jeszcze nic nie stalo :)

Gość Tomasz Warszawa 31
"zalisz sie czy sie chwalisz?" buehehehehehe figura retoryczna typowej wiesniary spod rzeszowa, ktora nie ma nic do powiedzenia, ale chcialaby zwrocic na siebie uwage :D :D :D

Gość klinkier
taaa, do pewnego momentu nikomu nic sie nie stanie, a potem będzie ten moment i kogoś zabijesz jazdą po pijaku Piszę ogólnie, nie do ciebie Tomasz, bo ty nawet hulajnogi nie masz kafeteryjny gołodupiec :-)

Wg mnie dobry pomysł, byłam kiedyś na pierwszej randce w muzeum :D Moja idea :P A potem kino, spacer i takie tam :D Ale widzisz, zależy co kto lubi. Ja wolę spacerować godzinami niż usiąść i wypić coś itp

Gość Tomasz Warszawa 32
Na pierwsza randke wzialem swoja loche do piwnicy na ziemniaki i hyc, hyc, hyc! Potem miala aborcje u znachorki, ale co przezylismy na kartoflance w chlewie ze swiniami to nasze. Edit. Wtedy jeszcze mieszkalem w Patafianowie Wielkim i bylem gwalcony przez innych ministrantow.