Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania56745

Jak napisać do kogoś na sympatii?

Polecane posty

Gość Ania56745

Trzeba mieć konto? Bo ja nie zakładałam i nie chcę dawać fotek na sympatię, a spodobał mi się jeden koleś i chciałam się odezwać do niego.

Gość sprerzamy sie
sympatia to zbiór pedofili, zboków i chamów :) wiec uciekaj gdzie pieprz rosnie...no chybaq ze chce poznac takiego jak offerma sie posmiac z niego :) chłopak to co mial najcenniejsze juz nam tu pokazał

Gość Ania56745
Hmm, czy ja wiem? Młody chłopak, dość przystojny, fajnie się zaprezentował, nie wygląda na jakiegoś wykolejeńca...

Gość sprerzamy sie
pokarz go zobaczym, oblukamy

Gość sprerzamy sie
szczezrze wole delikatnych facetów... ten za "morczny" = spaczony ... wole troche innych po za tym nie pasuje mi koles do sympatii :/ kompletnie

Gość gwoi wyjasnienia...
podejrzewam, ze nie tobie jednej (sic!)

Gość Ania56745
No niby te portale to już ostateczność, ale nie ma co szufladkować. Czasem nie jest ktoś desperatem, a po prostu chce spróbować, albo traktuje to jako alternatywę i nie przywiązuje do tego takiej wagi jak do ostatniego koła ratunku... Mnie tam się ten koleś podoba, taki normalny studencik z pasją.

Gość sprerzamy sie
no ja juz nie jestem studentka i nie te rewiry :P wiec dla mnie za "dziecinny" za mroczny studencik - nastolatek ... wole juz bardziej rodzinnych , milych i delikatnych facetów... no zalezy co szukasz (gusta i gusciki)

Gość hmmmm.......
:D fajny, lubię takich ostrych facetów i ma fajny gust muzyczny :D

Gość sprerzamy sie
wiesz ... ja juz dawno po studiach i z pewnosci juz o wiele starsza od ciebie w zwiazku z tym mam inne priorytety jesli chodzi o facetów

Gość Ania56745
No właśnie - kwestia gustu i pewnie wieku. ;) Sama jestem młoda, więc może to sprawa tego, że takie mroczne faceciki działają jeszcze na mój móżdżek. No, ale wróćmy do tematu głównego- muszę mieć konto, żeby napisać na sympatii do kogoś?

Gość Ania56745
Tak btw, to chyba mu reklamę i kilka nowych interesantek zorganizowałam. :D

Gość fadsasdafd
tak, konto i opłacony abonament.

Gość sprerzamy sie
" fajny, lubię takich ostrych facetów i ma fajny gust muzyczny" to spoko bierz sie za niego ... autorko masz juz konkurencje ... ktora pierwsza ta lepsza :P zreszta wsód dwóch to on wybiera :)

Gość Ania56745
Ja pierniczę, kasę jeszcze trzeba bulić? :D

Gość sprerzamy sie
"Tak btw, to chyba mu reklamę i kilka nowych interesantek zorganizowałam." no widzisz :) jestes jak alfons ;) :P

Gość Ania56745
A tam, nie piszę. I tak mieszka za daleko ode mnie, więc to by było bez sensu. No i nie chcę wrzucać swoich fotek na sympatię. Już nawet nie o te kilka groszy na abonament chodzi... Ale fajny kolo, fajny.

Gość fadsasdafd
Możesz też puścić mu oczko, i liczyć na to, że sam się odezwie. Ale bez zdjęcia, to raczej wątpliwe.

Gość Ania56745
Nawet nie wątpliwe, a pewne, że nie napisze. :D Sama bym "nie brała kota w worku".

Gość sprerzamy sie
Sama bym "nie brała kota w worku". ja brałam ...

Gość sprerzamy sie
moze dlatego ze jestem z tych innych ...

Gość hmmmm.......
Spoko, ja też nie mam konta na sympatii... Także konkurencją się nie przejmuj :P

Gość sprerzamy sie
hahhahaahhaha czyli chlopak bedzie sam :P

Gość Ania56745
Ja bym chciała wiedzieć jak ktoś wygląda, zanim bym zaczęła jakieś poważniejsze flirty. I nie uważam się przez to za pustaka. ;)

Gość sprerzamy sie
"Ja bym chciała wiedzieć jak ktoś wygląda, zanim bym zaczęła jakieś poważniejsze flirty. I nie uważam się przez to za pustaka." a ja bym wpier wolała wiedziec co ma do powiedzenia :) dlatego raz sie skusiłam na kota w worku bo mnie zainteresował rozmowa... pozniej od interesowal :/ przy blizeszj znajomosci (a wyglad to calkiem spoko miał)

Gość sprerzamy sie
raz mialam tak ze chłopak bardzo ładny ale tak zaczał przynudzac ze mi przeszło szybko ... raz brzydki i tez dziwaczny...wiec nie ma reguły ogolnie... kiedys miałam konta na sympatii i tak dalej i wiem jedno .. zrazilam sie dofacetów, zwłaszcza brzydkich :/

Gość Ania56745
No też prawda, popisać zawsze można. Ale jak iskry nie będzie, bo się nie spodoba, to po co. Wiem, wiem- charakter>wygląd. Ale wygląd ważną rolę pełni i nic tego faktu nie zmieni. Przynajmniej na początku.

Gość Ania56745
A czemu się zraziłaś do brzydkich facetów?