Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania56745

Jak napisać do kogoś na sympatii?

Polecane posty

Gość sprerzamy sie
"Ale wygląd ważną rolę pełni i nic tego faktu nie zmieni." DLA FACETÓW :) kiedys myslałam inaczej ale jak posiedziałam na kafe itd zdałam sobie sprawe ze oni niezle kombinuja ...po co miec paszteta i isc na minimum jak mozna miec ładnego i fajnebo ... kobiety raczej przystaja na cos innego ...spojz na ulicy z jakimi kolesiami laski chodza :/ :O

Gość Ania56745
No ja mam tak, że musi mi się ktoś podobać z wyglądu, chociaż trochę. Nie mówię, że szukam modela, po prostu, żeby względnie fajnie się prezentował, a przynajmniej żeby dbał o siebie koleś i nie chodził w skarpetkach i sandałach razem. :D Wiadomo- ostatecznie charakter przeważa, ale jak ja kogoś nie znam, to głównie przez pryzmat prezencji fizycznej na niego patrzę. Także koleś bez zdjęcia mało by mnie zainteresował na portalu randkowym w internecie- wnioskuję stąd, że on by nawet nie odpisał lasce bez zdjęcia, bo od razu by pomyślał, że pasztet i nie będzie ryzykował.

Gość sprerzamy sie
dlatego myslisz jak facet juz :) uroda najwazniejsza :)

Gość sprerzamy sie
dlatego ja wole innych facetów :) podobnych do mnie dlatego ten mi kompketnie nie odpowiada :/ :O sorry ...masz wolna reke ;) :P

Gość Ania56745
Wcale uroda nie najważniejsza, ale przez internet ciężko ocenić jaki ktoś ma charakter. W realu by dopiero wyszło więcej.