Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjuzsama

ciaża?

Polecane posty

Gość niewiemjuzsama

Ostatni @ miałam 15.07 jako,że mam cykle dosyć regularne,powinnam dostać ok 13-14. I do tej pory nie ma. Ok 15.08 miałam bóle jak przed@ ale nie dostałam. Test robiłam 19.08 ale wynik negatywny. Co radzicie?zrobić jeszcze jeden czy czekać na @? Ale ile może się spóźniać?oprócz tych bóli ,nie miałam objawów-piersi bolą mnie zwykle już w połowie cyklu tym razem nic. Jak myślicie czy test mógł sie mylić?

Gość nieskazitelna sensitive
mógł ;]

Gość Ksiądz Mirosław
100% Ciąża:)

Gość a sluz jaki masz???
?

Gość miła od dziś
nie wiem ile masz lat, podobno w wieku nastoletnim takie przerwy to norma choć ja od początku mam bardzo regularne cykle, zrobiłabym test bo całkiem możliwe ze zaciążyłaś, oczywiście jesli miałaś ryzykowną sytuację

Gość niewiemjuzsama
Mam 27lat. Współżyje co 2-3 dni,czasem codziennie,czasem raz na tydzień. Test byl robiony 5dni po dacie spodziewanej miesiączki,a co z bólami? A może stres?za tydz.biorę ślub

Gość twoja maleńka
Okres może się spóżniać do 3 tygodni. Jeśli ni jesteś pewna czy jesteś w ciąży to zrób badanie krwi. Badanie krwi polega na oszacowaniu ilości horm gonadotropiny kosmówkowej. Badanie w 100% stwierdza ciąże lu ją wyklucza

Gość niewiemjuzsama
Czyli możliwe,że stres?kurde ja nie chce dostać w dniu ślubu

Gość niewiemjuzsama
Podnoszę Czy którejś z was test robiony po dniu spodziewanej miesiączki fałszywie pokazał wynik negatywny?

Gość niewiemjuzsama
Up up up

Gość wrednamalpa26
masz 27 lat i pytasz się na forum czy możesz być w ciąży? a skąd my mamy wiedzieć!!! albo kłamiesz że masz tyle lat albo jesteś stara i głupia

Gość niewiemjuzsama
Rzeczywiscie wredna... Nie bylam w ciazy nigdy to nie wiem,proste prawda? Zadalam pytanie,czy ktorejs test po dniu spodziewanej miesiaczki pokazal falszywy wynik. Takie to dziwne?