Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAtaszaa

studia dzienne i praca na pół etatu

Polecane posty

Gość KAtaszaa

Jestem studentką pedagogiki (dzienne). Pytanie kieruję do osób, które próbowały będąc na dziennych pracować. Chciałabym mieć po skończeniu tych studiów już jakieś doświadczenie. Znalazłam ogłoszenie o pracę na umowę zlecenie na pół etatu (praca pomocy nauczyciela w klubiku dziecięcym). Myślicie, że dałabym radę? I czy w ogóle pracodawca nie odrzuci mnie na początku, jak zobaczy, że studiuję dziennie? Może ktoś był w podobnej sytuacji? KAtaszaa

Gość KAtaszaa
jest jeszcze cos, bylam w lozku z szefem i nie wiem co on na to.. ma 50 lat

Gość KAtaszaa
Podszywie, przykro mi, ale niestety Twój cel się nie udał. Jakbyś przeczytał ze zrozumieniem całą treść tematu, to byś nawet się nie ośmieszał :D

Gość Grzegorz Kleszcz
Katasza imię jej za dużo w biodrach ma .... no i jeszcze.................... :D

Gość KAtaszaa
Tak, ja też lubię Hey :) Ale czy ktoś odpowie na temat? ;)

Gość gosc.0
Wiesz ja studiuje zaocznie fizjoterapie jestem na 2 roku... nie moge znaleść zadnej pracy. Ostatnio zlozylam cv do sklepu, pracodawca gdy zobaczyl ze jestem studentem od razu mnie skreślil bo jak to on powiedzial" nie ma zamiaru wysluchiwać humorów studentów niewiadomo czego" :( szukam i szukam i nic:(

Gość KAtaszaa
Ech, no właśnie... tego się obawiam, że jestem na starcie skreślona.

Gość Grzegorz Kleszcz
masz jakieś 0,7 % szansy góra 0,95 % :O

Gość gosc.0
NIe rozumiem tego.. ;/ dlaczego tak jest? student jest skreślony w dzisiejszych czasach:/

Gość valvex
hej, ja studiuje dziennie teraz juz na IV roku ale przez cale studia sobie dorabiam, zazwyczaj w sklepie w galerii, pracuje na umowe zlecenia, w weekendy albo po południu, grafik jest dostosowany do mnie,kiedy moge wtedy mnie wstawiaja. Nie jest to praca zwiazana z moimi studiami ale zawsze to praca :) wszystko sie da to jest tylko kwestia organizacji :) i to nie prawda ze wiekszosc osób nie chce studentów, czasami tylko dla pracodawcy trzeb pokazac superlatywy :D ja dla swojego pierwszego wytlumaczylam ze na umowe zlecenie nie placi skladek itd a bede pracowac np wtedy gdy ktos nei bedzie mógl, zastanowił się i mnie przyjął :)

Gość KAtaszaa
gosc.0 spierdalaj jak niewiesz ; / ciezko byc studentem a ty zamiast mi pomuc wiesniaku piszesz o swoich problemach .. zalosne :s ; / .. . .

Gość gosc.0
ty jestes zalosna... i tak pracy nie znajdziesz pani Nauczycielko!Hahaha

Gość KAtaszaa
A potem chcą ludzi po studiach, którzy mają niewiadomo ile lat doświadczenia... gdzie je nabyć, skoro nie chcą przyjmować studentów? bez sensu.

Gość KAtaszaa
valvex- wiem ze to troche brutalne.. ale nie ma takiej pracy dorabiac, wlasnie znalazlam reklamowke ze szukaja do se*x shopu , nie wiem czy to nie zboczone ? przeciez tylko sprzedaje sie tam. ; / ;/

Gość czarny.bez
myśle że na takich śmiesznych studiach mogłabys pracować na całym etacie

Gość KAtaszaa
gosc.0 nie widzisz ze mi i tak jest ciezko lajzo?; / : x wypierdol ; ////

Gość Grzegorz Kleszcz
od kiedy od umowy zlecenia nie płaci się składek??? płaci się prawie wszystkie ! od umowy o dzieło sie nie płaci

Gość valvex
pochodź po galerii i pozostawiaj cv, wiem że to banalnie brzmi, ale ja tak znalazłam a potem było już łatwiej. Troche sie spóźniłaś bo w wakacje często właśnie szukaja studentów, bo zaczynają się urlopy i taki ktoś niezobowiązujący jest potrzebny. Ja swoją pierwszą prace w galeri tak właśnie znalazłam potem jak szef zwijał interes załatwił mi robote w innym sklepie. Powiem Ci że u mnie na roku z 50% gdzieś pracuję więc jednak sie da i wcale to nie jest duże miasto

Gość KAtaszaa
Podszywie, spadaj! Gosc.O - niestety dałeś się nabrac jakiejś prowokacji podszywaczowi. to nie ja pisałam

Gość KAtaszaa
Nie było mnie kilkanaście minut, a podszyw już nieźle 'narozrabiał'. Mam nadzieję, że potraficie rozpoznać prowokacje podszywacza od moich postów. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Po prostu złoże cv i zobaczę co się okaże:) Powodzenia innym szukającym pracy studentom, a Tobie podszywaczu życzę więcej zajęc, bo widać, że się bardzo musisz nudzić, skoro siedzisz na forum i tylko czekasz, by namieszać.

Gość KAtaszaa
Grzegorz Kleszcz, a ubezpieczenie też się płaci? (tzn pracodawca placi za ubezpieczenie osoby studiującej dziennie?) Chyba nie, ale nie jestem pewna.

Gość gość
Ja na studiach miałam tak poukładane zajęcia, że byłam w stanie pracować tylko zdalnie i tak tez pracowałam!Korzystałam z ofert pracy na stronie pracuj-online com i zawsze coś się zarobiło ;)