Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham swojego męża

Mąż zabrania mi i dzieciom kontaktu z moim ojcem!!!!

Polecane posty

Gość kocham swojego męża

Mąż zabrania mi i dzieciom kontaktu z moim ojcem!!!! Ja mam wyższe wykształcenie, mój mąż ma tylko technikum. I ojciec od samego początku był przeciwny temu związkowi. Mój tato ma własną firmę, ja jestem z bogatszej rodziny i on twierdził że mój facet chciał byc utrzymankiem jego rodziny. Mąż w końcu się wkurzył, gdy okazało się że jestem w ciąży ojciec zasugerował usunięcie, ale nie zgodziłam się i przestałam z nim utrzymywac kontakty, i mąż powiedział żebym nic nie brała od swojego ojca. I zrobiłam to, mój mąż ma swój honor i powiedział że nie chce bym przyjmowała żadnego prezentu od ojca. Ostatnio ojciec kupił mi kilka fajnych ubrań, dzieciom zabawki a mąż kazał to wszystko zwrócic z powrotem. Mąż pracuje fizycznie, zarabia nawet dobrze ale mój ojciec wyzywa go od nierobów i nieudaczników, często przy dzieciach. Mój syn ma 6 lat a córka 5.

Gość kocham swojego męża
Wiem że mój ojciec zachowuje się jak ostatni prostak i cham. Chciałabym z nim utrzymywac kontakt ale boli mnie to jak on zachowuje się wobec mojego męża, ale z drugiej strony dlaczego mój mąż każe mi i dzieciom oddac prezenty które od niego dostaliśmy.

dlatego , że ma honor. facet nie potraktuje tego jako prezent a jako jałmużnę. dziwisz się, że mąż nie pozwala na kontakty dzieci z dziadkiem a jednocześnie pozwalasz żeby ubliżał przy nich Twojemu mężowi a ich ojcu.

Gość kocham swojego męża
Wiem, mój mąż jest honorowy. Ja próbowałam rozmawiac z ojcem by przeprosił mojego męża to mnie wyśmiał i znowu go określił nierobem i nieudacznikiem.

bez obrazy ale Twój ojciec to naprawdę ignorant i prostak. na takiego nic nie poradzisz.