Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erhy5ty5

Cały czas trafiam nas szmaty

Polecane posty

Gość erhy5ty5

Cały czas trafiam na szmaty, dziwki i laski z ostrymi problemami psychicznymi.Czy to pech, fatum ? już mam naprawdę dość.Jestem porządnym i wrażliwym chłopakiem a trafiam tylko i wyłącznie na dziwki.Gdzie poznać normalne dziewczyny ? Tylko nie mówcie że w parku, bibliotece bo tam właśnie poznałem największe dziwki na świecie.

Gość gosc.0
wspólczuje ci bardzo ale faceci rónież są tacy:(

Gość smiech a sali
Może wybieraj skromniejsze z wyglądu?

No ale czemu dziwki??Powiedz coś więcej, co Ci nie pasowało? A druga sprawa to może lgną do Ciebie??? Miejsce poznania ma najmniejsze znaczenie.

Gość erhy5ty5
Czemu dziwki i szmaty ? Jedna np cały czas mi opowiadała ilu facetów zaliczyła na imprezie, druga gadała jak to jej sąsiad na nią leci i że jak rodziców nie ma w domu to czasem robi jej minetę, trzecia ciągle nawijała o swoim koledze z klasy, ma jego zdjęcie i robi sobie na nim dobrze butelką po wódce, czwarta chciała żebym na pierwszym spotkaniu wsadził jej język do ucha i podgryzał lekko nos, piąta opowiadała mi że marzy jej się facet 2m, z wielkim fiutem bo małych nie znosi.No po prostu na takie laski trafiam i to jest na fakcie.

Gość erhy5ty5
nie wierzę , bo i tak wszędzie są dziwki! w przedszkolu miałem dziwki, w szkole podstawowej dziwki! w zawodówce dopiero dziwka za dziwką i wiecie co okazało się? w domu tez mam dziwki! moje siostry jedna 6 lat i już w piaskownicy ma ksywę dziwka, starsza to istna dziwka! na mnie już mówią dziwka, a jak ja mogę być dziwka jak jestem porządnym jak już pisałem chłopakiem. No gdzie gdzieeeeeeeeeeeeeee ja się pytam gdzie sa normalne dziewczyny, kurwy szmaty , ale do licha nie dziwki!

Gość piczkaxxxxxxxxx
wybieraj raczej takie płochliwe to nie będą ci takich rzecy opowiadac :D

Gość erhy5ty5
dziwki tu dziwki tam czary mary tu czary mary tam ja jestem czarodziejem! :D

Gość twoja maleńka
Może zbyt surowo je ocaniasz. Kim kolwiek jesteś życzę Tobie zebyś znalazł osobę która naprawde Cię pokocha