Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **Lubie To**

Nie rozumiem faceta.

Polecane posty

Gość **Lubie To**

Poznalam chlopaka, umowilismy sie na randke, ktora on zaproponowal, potem zaproponowal kolejna. Poprosil mnie o napisanie SMSa jak dostre do domu. napisalam i cisza. Dodam, ze nie jestem desperatka. Proponowal mi kolejna... Przypuszczam, ze mnie olewa. Natomiast ja nienawidze nieczystych zagran. jesli nie jest zainteresowany to chciala bym zeby mnie oswiecil bo marnuje moj czas. W tym czasie mogla bym rozejrzec sie za kims innym. Nie potrafie zrozumiec tego rodzaju postepowania. Co to ma na celu? Jak mozna byc takim tchurzem? A moze nie moze odpisac. Wiem, ze jest milion sposobow na kontakt. Nie ma mojego GG, maila, Facebooka nic. Tylko telefon. Powinnam zadzwonic? Nie powinnam? A moze zapomniec? Mowia, ze kobiety sa skomplikowane...

Gość sprerzamy sie
ufff dotarła to moge isc spac :)

Gość ghhhjjkkll
a kto powiedzial, ze musi odpisywac na to?? :O poprosil zebys napisala jak dotrzesz do domu, zrobilas to, on jest dzieki temu spokojny i juz, nie musi odpisywac. ja mojemu tez mowie zeby napisal jak dojedzie do domu bo sie martwie i nic na to juz nie odpisuje, bo nie ma takiej potrzeby i co? i jestesmy razem i nam zalezy.

Gość a po co
jesli jesteś niedomyślna lub masz wątpliwości to zadzwoń i zapytaj się wprost

Gość **Lubie To**
To bylo w zeszlym tygodniu, wiec chcybia mial by czas zastanowic sie co z kolejna randka, i to nie miala by byc pierwsza. To byla by piata... Tak, "tchorzem" racja, moj blad.

Ja bym sobie dała spokoj, jeśli nie zadzwoni to jego strata... ; )

Gość ghhhjjkkll
jejku bedzie mial czas i ochote to sie odezwie. watpie, ze olal Cie skoro mieliscie juz kilka spotkan.

Gość poprostu powiedz mu prawde
"Jak mozna byc takim tchurzem? " ja mojego byłego tez powyzywałam od tchurzy (dosłownie) i miał ze mnie niezła polewke z kolega... ubawili sie po pachy ... a pozniej mnie olał .. całe szczescie mój sie tak ze mnie nie wysmiewa i z moich błedów bo to nie jest najwazniejsze :)

Gość hmmmmmmmmm...mmmmmmm
co to jest tchurz ?

Gość **Lubie To**
Ale ja nie mam czasu czekac, chcialam sie z nim spotkac zanim wroce do niemiec. Bo tam mieszkam i pracuje. Dlatego chciala bym wiedziec co dalej. Wracam na poczatku wrzesnia. I tu naprawde nie chodzi o moja desperacje, tylko martwie sie o niego i zlosci mnie ta cisza. Wyroslam juz z niecierpliwego oczekiwania na odpowiedz. Wiem, ze milczenie oznacza brak zainteresowania, tylko mysle, ze nie tak sprawy sie zalatwia. Dlatego wolala bym zadzwonic i wiedziec o co chodzi. Nie boje sie uslyszec, ze mu sie nie podobam bo to nie o to chodzi.

Gość **Lubie To**
Juz poprawilam tego "tchurza" na "tchorza" wystarczy uwaznie czytac i sie nie czepiac.

Gość ha ha ha ha ha ha ha haha
"to chciala bym zeby mnie oswiecil bo marnuje moj czas. W tym czasie mogla bym rozejrzec sie za kims innym." :D nie jesteś zdesperowana ani trochę wiesz mądry nie musi zapewniać ciągle, że nie jest głupi, tak samo jak osoba wyluzowana nei musi o wyluzowaniu i braku desperacji :classic_cool:

Gość **Lubie To**
Nie wydaje mi sie desperacja flirt. W jego przypadku liczylam na cos wiecej, jesli nie jest zainteresowany to daczego miala bym czekac az sie namysli jesli moge spotkac sie w tym czasie z kims innym? Zabawa na dwa fronty mnie nie bawi. Nie to nie, wydaje mi sie, ze to oczywiste, i kazdy chcial by wiedziec, nikt nie lubi byc trzymany w niepewnosci i mysle, ze to niewiele ma wspolnego z desperacja.

Gość ghhhjjkkll
to Ty sie odezwij! napisz raz i tyle. jak nie odpisze albo nie zadzwoni to olej goscia wtedy. proste. mamy XXI wiek kobieta tez moze odezwac sie pierwsza do faceta!