Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albert123

Czy to rak? Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość albert123

witam. Jakieś 2 miesiące temu wyczułem w odbycie guza. Na papierze toaletowym pojawia się czasami trochę krwi. Czasami jak mam twardy stolec to na jego początku jest troszkę śluzu. Często po oddaniu stolca czuję dziwne pieczenie w odbycie aż źle się siedzi. Zauważyłem też że kiedy jestem najedzony i się położe na boku to burczy mi w brzuchu. Z oddawaniem kału czasami mam niewielkie trudności ale stolce mam raczej normalne, czasami są troche wąższe ale to tylko końcówki stolca.teraz ten guz jakby się zbliżył do wyjścia czuję go jakieś 3 cm po włożeniu palca. nic mnie nie boli i czuję się dobrze. Dodam że mam 17 lat. Boję się iść do lekarza... Proszę z całego serca o pomoc. jestem bardzo wystraszony.

Gość dlaczego myślisz
to pewnie hemoroidy, nie panikuj tylko do lekarza. do proktologa

Gość efsdfsfdsf
człowieku idź do lekarza, tu na kafe nikt Ci nie pomoże

Gość Noxelia niezalogowana
Niestety to rak.

Gość adfasd
normalne hemoroidy, poczytaj w necie,nic strasznego ,ale wyleczyc trzeba bo faktycznie moze sie z czasem zezłosliwic ,a i dla swojej wygody, jeżeli wyczuwasz palcem to wystarczy maśc lub czopki hemorektal bez recepty glowa do góry!

Gość pupolina
To napewno nie rak tylko hemoroidy.Tak sie sklada ze niedawno je mialam.Kup sobie bez recepty czopki doodbytnicze HEMORECTAL.Kosztuja 11 zl i sa bez recepty.Jeden czopek na wieczór przez 10 dni i po klopocie.Pamietaj ze jak juz raz masz hemoroidy to bede one powracac.trzeba zmienic dietę,uwazac zeby nie siadac na zimmnym.Poczytaj w necie o hemoroidach to napewno sie uspokoisz ;)