Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loczek1607

Czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że to ciąża?

Polecane posty

Od 12 dni spóżnia mi się okres, ostatni miałam 13 lipca, 24 lipca kochałam się z chłopakiem to był mój pierwszy raz, stosunek powtórzyliśmy 30 lipca w obu terminach kochaliśmy sie z zabezpieczeniem (prezerwatywa), 9 sierpnia odczuwałam bóle podbrzusza, kłucie jajników, ból kręgosłupa jak na @ ale pojawił się wyłacznie śluz z nitkami krwi, dolegliwości odczuwałam do 13 sierpnia, zauważyłam że zwiększył mi się apetyt zwłaszcza na słodycze, jestem osłabiona i ciągle senna, a w chwili obecnej zaobserwowałam zwiększoną ilość wydzielanego śluzu. W zasadzie to nierealne abym była w ciąży ale i tak się martwię

A przepraszam że niby jak popijam kotlety jogurtem to jestem w ciąży?:-D ej bo ja tak jadam zawsze i mężu też :-D bosze może i on jest w ciąży :-D:-D ciekawa teoria :-P

Gość wre orjy
jesli nie masz ochoty na gre w ruggby , to jesteś w ciązy

ale jesteście durni!!!! loczek, jakby nie ta prezerwatywa powiedziałabym Ci że jesteś w ciązy... ale idź do lekarza!!! i zrób sobie test, to zawsze jakiś początek

Gość uno_dos_tres
nic nie chroni na 100% czy to był tez jego pierwszy raz? pewnie nie macie doświadczenia w zakładaniu gumek... zrób test , jeżeli wyjdzie pozytywny, a chcesz pogadać o tym pisz: gg-1987990

Hmm gdyby nie prezerwatywa ona akurat była założona podczas pełnego stosunku, wcześniej przebicie błony odbyło się bez niej ale to były ułamki sekund, mój partner jest doświadczony więc nie sądze by cokolwiek zrobił nie tak.

Gość rdfgrfdes
"wcześniej przebicie błony odbyło się bez niej ale to były ułamki sekund, mój partner jest doświadczony" :o :o Nie można ufać dziwkarzom (doświadczonym).

Gość slovik
zrob sobie test a nie dupe zawracasz

Gość polokoktaaa
Być może te ułamki sekund wystarczyły...

Gość Napiszę tak
loczek1607 ty myśl za siebie, a nie polegaj na innych. Głowę na karku powinna mieć i kobieta i facet, bo we dwóch się przyczyniają do powstania dziecka. Szanse na to, że jesteś w ciąży są niewielkie, ale przez to, że był w tobie bez prezerwatywy trochę wzrosły, do trochę mniejszych niż przy stosunku przerywanym. Nie podałaś wieku (chyba, że przegapiłam) i nie napisałaś czy masz już regularne okresy.

Gość Jak on taki doświadczony
to może coś przeniósł na chuju i cię zaraził, bo tak też może być.

Test na pewno zrobię ale chiałam się upewnić najpierw czy jest konieczny czy może warto jeszczę poczekać, mam regularny okres.