Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakaferfrrefrf

Jak to możliwe, że na fotach wychodzę ładnie a w realu jestem brzydka?

Polecane posty

Gość kakakaferfrrefrf

Potem mi głupio bo jak poznaje ludzi a oni wczesniej widzieli moje foty to sa w szoku.,... wiec juz nie zamieszczam swoich fot na portalach

Gość ja mam odwrotnie
:D

Gość kakakaferfrrefrf
no to masz lepiej :)

Gość a ja też odwrotnie
za to bardzo dobrze wychodzę na nagraniach video - lepiej niż w rzeczywistości :-) Nie wiem, od czego to zależy.

Gość kakakaferfrrefrf
o nie mi się Anja Rubik nigdzie nie podoba, jest paskudna, ale własnie takie kobiety robia najwieksze kariery...

Gość iojoi
ja mam odwrotnie. Na zywo jest ladna, a na zdjeciach mam zawsze znieksztalcona gebe

" ja mam odwrotnie. Na zywo jest ladna, a na zdjeciach mam zawsze znieksztalcona gebe" Skąd wiesz, że na żywo jesteś ładna? :classic_cool: Lustro kłamie :P

tez mam odwrotnie. Na zdjeciach wyglądam na 20 kg grubszą (choć w rzeczywistości do chudzin nie należę), ale nos jak kartofel, wielka morda niczym księżyc w pełni, druga broda, sztuczny usmiech. Na żywo jest duuuzo lepiej :) dlatego to ja zawsze zgłaszam się na ochotnika by robić zdjęcia :)

Gość Beti29
do Lady Love Czytałam kiedyś topic, gdy kilka ludzi obrażało Cię , że niby jestes brzydka. Nie mogę znaleźć tego tematu, ale dobrze że się tu jeszcze raz pojawiły Twoje zdjęcia. Zupełnie nie rozumiem tych ludzi, oni zachwycali się tam jakąś sztuszna lalą Kim jakastam. Jak dla mnie to Ty jestes naturalną, ładną młoda dziewczyna i na zjęciach źle nie wychodzisz. Aha i nie masz żadnej nadwagi jak to ktoś tam sugerował. Pozdrawiam

Gość HŁEEEEEEEEEEEEEEE
Wszystko zalezy od kamery/aparatu. Nieprawda jest, ze w kamerze wygladamy tak jak w rzeczywistosci.

Gość Fibi Buffe
Kiedyś była taka dyskusja: czemu bardziej wierzyć: lusterku czy zdjęciu ? I w sumie jednoznaczna odpowiedź nie padła.

Gość jaaa

ja też często słyszałam komentarze typu że na zdjeciu wyszłam jak nie ja hamskie to jest że ludzie tak mówią