Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość net1

sperma a katar, woli chyba masturbacje

Polecane posty

Gość net1

Czesc !! jeszcze nigdy tutaj o nic nie pytalam , ale mam powazny problem !! przynajmniej dla mnie taki jest. nie raz zlapalam mojego faceta na tym ze sie masturbuje, woli to od sexu, przysiegal ze juz wiecej nie bedzie tego robil. odtatnio przyszlam wczesniej do domu, laptop byl otwarty lecz wylaczony, zaczelam jak zwykle chorobliwie przeszukiwac nic nie znalazlam, wstajac z lozka znalazlam calkiem przypadkiem mokra chusteczke. zaraz oczywscie pomysalam ze to sperma i na to tez pachnialo (smierdzialo) (czytaj jak chcesz) nie bylo to lepkie ale poprostu mokre. zacza mi wmawiac wrecz mnie atakowac ze to katar, wodnisty katar. ale dla mnie katar jest bezwonny czy moze sie myle?? nigdzie w internecie nie znalazlam konsystencji i wlasciwosci kataru. jak bym znalazla taka wypowiedz to pomyslalabym ze jakas wariatka to pisze, ale ja mam powazny problem. jestem wyksztalcona nawet w tym kierunku i wydaje mi sie ze on ma problemy ze jest uzalezniony od masturbacji !! sprawdzilam historie nic w niej nie bylo NIC po czym jak go zapytalam powiedzial ze ogladal YouTuba- wiec jak widac kalmal bo wszystko sie zapisuje w historii w komputerze. ja juz nie wiem co mam robic. i nie piszcie ze pewnie go nie pociagam bo chyba jestem najladniejsza z jego dziewczyn. 90 68 95 i nie przesadzam sport uwielbiam nic mi nie brakuje i ochote na sex mam a on nie !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować