Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alheeenia

czy bede krwawic podczas sexu gdy wczesniej bylam badana u ginekologa pochwowo?

Polecane posty

Gość alheeenia

jestem dziewica ale u ginekologa zawsze bylam badana przez pochwe nawet gdy bylo robione usg pochwy. czy ktos wie czy w takim wypadku moja blona dziewicza jest na tyle rozciagnieta by podczas pierwszego sexu nie krwawic i by czuc mniejszy bol? ktos moze miał podobne doswiadczenia

Aha i nie usg pochwy tylko dopochwowe i błona dziewicza się nie rozciąga, może być tylko na tyle cienka, żeby nie krwawić. I sądzę, że już jej nie masz

Aha i nie usg pochwy tylko dopochwowe i błona dziewicza się nie rozciąga, może być tylko na tyle cienka, żeby po jej przebiciu nie krwawić I sądzę, że już jej nie masz

Gość No właśnie ?
A czy mozna zbadac dziewice wziernikiem??

krwawienie podczas utraty dziewictwa nie występuje u wszystkich kobiet, więc odpowiedzi konkretnej nie dostaniesz, ale dziewica i usg dopochwowe? dziwne :O

Gość No właśnie ?
Pytam poniewaz mi ginekolog odmowil zbadania wziernikiem gdyz jestem dziewica i powiedzial ze nie moze stwierdzic co mi dokladnie jest :/

Gość alheeenia
bylam badana dopochwowo mialam robione usg przez pochwe. moze byla rozsciagnieta bo uzywam tamponowhmm. nie umiem stwierdzic czy ja mam czy nie. ginekolog nic mi njie mowil ze jej nie mam a wiedzial ze jestem dziewica bo mu to powiedzialam

Gość alheeenia
a nawet zalozmy ze ja stracilam . wiec przy sexie bede odczowac bol tak jakbym ja miala czy nie?

Błony są różne, być może twój ginekolog ocenił, że może Cię tak zbadać delikatnie wprowadzając sondę nie uszkadzając błony - nie wiem jak twój, ale mój ma sondę grubości ołówka w związku z czym bardzo możliwe, że będziesz miała zupełnie normalny pierwszy raz 🖐️

nawet jeśli ją straciłaś, bardzo możliwe, że podczas kolejnych następnych stosunków będziesz czuła ból

Gość a dziewica taka załóżmy
18-letnia, która nie ma żadnych dolegliwości z miesiączką etc to do ginekologa idzie po co ? Dla szpanu? bo nie rozumiem zbytnio.

Gość alheeenia
ale po co ty zadajesz takie pytania glupie. boisz sie isc do gina czy co?