Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa romana

W jakiej siecióce jest najlepsza pizza???????????????????

Polecane posty

Gość dupa romana

???

Gość janusz z bydgoszczyy_
nikt na tym forume nie jada pizzy??

Gość kfdfjlkADS
W ŻADNEJ!!! jak można jeść w sieciówkach udających prawdziwe pizzerie??? trzeba iść do realnej , najlepiej z piecem odpowiednim i pizzermanem z Włoch :) w wawie tylko Non-Solo mniam:):) do Pizza Hut - czyli fast fooda pod piękną nazwą restauracji nie wchodzę blee

Gość fdgfdgdgffd
a wiecie co... ja lubię z dobrych pizzerii ale mój mąz wczoraj kupił "Casa di Mama" w sklepie byłam wkurzona- myslę, znów shit... a tu niespodzianka!!!!! ta pizza jest pyszna, ma zupełnie inne ciasto niż ristorante i inne gówna normalne drożdżowe, no po prostu ciężko opisać kupcie, spróbujcie, nie pożałujecie mój mąz przyniósł o smaku bolognese :D

Gość ksdhfsd
Papa John's najlepsza pizza z sieciowych pizzerii

Gość dobra pizza je
Moim zdaniem najsmaczniejsza pizza to http://www.partypizza.pl - świetny smak, dobre składniki i to co mi się podoba - możliwość płatności kartą w dostawie. Korzystamy we Wrocku - wszystkim serdecznie polecam ;-)

Gość pizzowy POjadacz
Gruby Benek ma dobre bliny!

Gość jak dla mnie number one to
tele pizza

Gość a ja lubie pizze
z Dominium

Gość gość
A w krakowie gdzie mają dobrą pizze?

Gość mikusia90
Ja słyszałam, że w Krakowie bardzo smaczną pizzę serwują w tej włoskiej restauracji http://www.damarco.pl/ o ile się nie mylę można też zamawiać na wynos lub z dostawą do domu. Ogólnie w Krk jest naprawdę dużo pizzerii i każdy na pewno znajdzie coś dla siebie.

pizza hut ma najlepszą. Dominium też jest ok ale grubsze ciasto

Gość gość
Witam. Duży jest wybór, można znaleźć w mieście jedzenie dla siebie. Jedni wolą pizzę inni kebaba, jeszcze inni pierogi. Ja jestem fanem pizzy i najczęściej mnie można znaleźć na Gocławiu w Maxipizza ( www.maxipizza.pl/warszawa,produkty ). Wysoka jakość, dobry smak ciasta, szybka obsługa. Szczególnie polecam jak ktoś jest mega głodny i potrzebuje od razu coś zjeść, bez długiego czekania.

Gość gość
Od jakiegoś czasu zamawiam jedzenie głównie przez stronę www.maxipizza.pl To sieć restauracji, głównie robią pizzę, ale nie tylko. Są też sałatki, makarony, lasagne, także jak ktoś nie przepada za pizzą to znajdzie też coś innego. Fajne jest u nich to, że bardzo szybko dowożą. Trochę już żyję, ale żeby pizza docierała gorąca w mniej niż pół godziny to jeszcze mi się wcześniej taka sytuacja nie zdarzyła.

Gość gość
Maxi zdecydowanie tak! Jadłam u nich i w Krk i w Warszawie, wszędzie ten sam, dobry poziom. Sieciówka, ale naprawdę warta sprawdzenia. Do tego, nie wiem, czy to u nich standard, ale zawsze ciepłą i na czas, chyba też o to strasznie dbają albo ja mam szczęście :D