Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INCOGNITOooooooooo

Niestety jeśli nie jesteś przystojny i nie masz $$$$$$ przegrywasz!

Polecane posty

Gość INCOGNITOooooooooo
Na szczęście wiem że są jeszcze pożądne kobiety na tym świecie a takie jak wy to się nadają tylko do jednego! i to za kasę jak same dajecie do zrozumienia a to się wiadomo jak nazywa ;) Pozdrawiam

Gość INCOGNITOooooooooo
Ale cenię sobie szczerość i za to dzięki.

Gość qazaop
materializm u kobiet jest ewolucyjnym dostosowaniem się do panujących warunków on już jest i będzie na długo - takie jest ewolucja

Gość INCOGNITOooooooooo
"trwa pościg za kasą ,pozycją,dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami" Magik wiedział i powiedział...

Gość i dlatego sie zabil
czul ze zonka moze go wyruchac bez mydla :O

Gość tinga_tinga
"pożądne" kobiety, zjadłeś "a" ? albo pożądane albo porządne, inteligencji nie starczyło na wydedukowanie jakie rz/żet zastosować, phi , cienias słowem wulgarnym silny, na gałąź ślepe ogniwo ewolucji !

Gość INCOGNITOooooooooo
Co ty mi będziesz błędy wytykać? Zabolało cię to co pisałem wcześniej? To dobrze miało zaboleć! Żegnam :O

Gość tinga_tinga
tylko papież może ci błędy wytykać, czy w ogóle nikt? robisz byki, po których jasno widać, co sobą reprezentujesz także gościu....ani piekna, ani brzydka, moze jakis bezdomny za 50 zela Ci obciągnie, ale wątrpie, bezdomni mają swą godność ;-)

Gość od takich kurew ktore
sa atrakcyjne trzymaj sie z dala , nie wiadomo ile taka zdzira miala fiutow w ryju jeszcze cie czyms zarazi :O

Gość INCOGNITOooooooooo
Heheheh głupia krowo sama błędy robisz a mi je wytykasz! 22:51 [zgłoś do usunięcia] tinga_tinga tylko papież może ci błędy wytykać, czy w ogóle nikt? robisz byki, po których jasno widać, co sobą reprezentujesz także gościu....ani piekna, ani brzydka, moze jakis bezdomny za 50 zela Ci obciągnie, ale {{{wątrpie,}}} :O bezdomni mają swą godność I sram na papieża ATEISTA