Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamacha

małe piersi dlaczego to dla mnie taki problem...:(((((((

Polecane posty

nie patrz na piersi, jezeli jestes ladna i masz fajna figurke to ciesz sie z tego niektore maja o wiele gorzej....

mam 20 lat moj chłopak ciągle mnie pociesza i mowi z ekocha mie całą i ciało i dusze ale mnie to przerasta nawet na plaze się nie rozbieram bo sie wstydze

no przestan!!!! poczytaj sobie tematy o odchudzaniu to zobaczysz jakie niektore dziewczyny maja problemy ja tez mam male cycki i kiedys myslalam ze jak bede dorosla to zrobie sobie operacje ale teraz mysle ze po ch.. mi to??

wiem ze inni mają gorzej wielu osobą sie podobam i ciągle słysze ze jestem piękna...ale... wcale nie uważam tak...załaszcza przez to pozatym pod make up kryje sie wiele niedoskonałości na twarzy więc taka sliczna nie jestem jak twierdzą przynajmniej moim zdaniem

Gość dfhxcz
Tez masz problem. Cycki to nie wszystko.

a jak mam wyjść np na plaże skoro am nic nie ma ..... tylko czuła bym na sobie spojrzenia innych i pewnie nie jedna osoba by mnie wyśmiała

Gość ertertt
wszystko zależy jaka jesteś cała ..moja dziewczyna ma maleńkie piersi ,ale za to ma sliczną buzię super figurę i z fajnym tyłeczkiem . Ba jej piersi dodają jej uroku ..lubie drobne laski z małymi piersiami i krągłymi pupami ...a moja właśnie taka jest :)

to ja wyglądam tak jak ona w sensie ładnej figury i ładnego tyłka piersi też sie zgadzają..a ona też ma taki kompleks?

Gość pan mastera xxx
małe czyli jakie, jaki masz rozmiar?

jak lezysz na plecach i przejedziesz sobie reka po piersiach i nic tam nie masz, lub jak spisz na brzuchu i nie czujesz wiekszego uzisku to wetd mozesz mowic ze masz male... jak jest iaczej to okej, ale najbardziej wlasnie wkurawiaja mnie takie laski co pisza o maluc cyckach a sie pozniej okazja ze maja takie jak np paris hilton czy inna tego typu 🖐️

Gość ertertt
oj tam moja jak się położy na plecach to tez niewiele odstaje ...a na co dzień nosi staniki z pushupem i spoko na plaże też nosi kostium ze specjalnym pushupem ...wiesz pewnie ma kompleksy jakieś w sumie to nie rozmawiałem z nia o tym bo niby jak ? ..ale przy pierwszym naszym seksie to miała opory sciagnac stanik ...i było na zasadzie ze szybko zdjeła i sie przytuliła od razu do mnie i zakrywala je ciagle ...no ,ale jakoś przewalczyłem to i teraz juz tak nie zakrywa czesto ...choc w sumie to i te zakrywane wydaje sie urocze nawet :)..po prostu szepty do uszka ze uwielbiam jej cycuszki + pieszczoty i masowanie piersi działaja cuda...pewnie też masz wrażliwe co nie :>?

A tam zaakceptuj siebie! Później na starość by Ci wisiały takie doje :-P i kręgosłup by nawaląl trzeba sie cieszyć z tego co sie ma !;-):-D

postaram sie będzie ciężko bo cały czas próbuje sie nie przejmować jest mi o tyle lżej ze nie jestem sama...z takim problemem bo jak widac nie wszyscy sie tym przejmuja i ja też muszę przesytać

Gość ertertt
dodam że moja jeszcze ma wyćwiczone mięśnie ...mrrrrr....no musisz sobie zdać sprawę że jak masz ładną buzie + figurę i do tego odstającą pupę to to wystarczająco kręci faceta ...cyc jest przereklamowany ...jak na stojąco widać zarys to jest OK

Gość ertertt
nie wiem na ile jesteś doswiadczona z seksem ..moja jest dosyc i znała rózne kobiece sztuczki :P...więc radze najpierw w półmroku ..zanim sciagniesz stanik to pomarudź jak facet ..mozesz je zakrywac jedna reką ...albo sie przytulic do niego od razu...moja tak robila i wiedzialem o co chodzi ..mam nadzieje ze twoj jest rownie kumaty ...pozdro

Gość ertertt
"dodam że moja jeszcze ma wyćwiczone mięśnie ..." miało być "dodam że moja jeszcze ma wyćwiczone mięśnie KEGLA!!"...bo celulit też troche ma na pupie/udach ,ale mi to nie przeszkadza lubie tam jej tłuszczyk :)