Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donka-899

Czy to depresja?

Polecane posty

-ciągłe zmęczenie - senność -zły humor - napady płaczu, beznadziejności, smutku - bóle głowy i brzucha - duszności, kołatanie serca Czy to może być depresja? Nerwica? Chodzę ciągle po lekarzach, wszystkie badania mam dobre, a ja się czuję okropnie, wydaje mi się że biorą mnie za wariatkę!!! Ostatnio przeżyłam duży stres, poważne rozstanie...

Gość Malutkachorutka
a jak z apetytem?

Donko, to nie musi byc depresja, ale wiesz, prze internet nikt Cię nie zdiagnozuje. Co Ci mówią lekarze?

Gość Malutkachorutka
bo to dosyc wazne

Gość też tak mam... senność,
ciągłe zmęczenie, brak ochoty na wychodzenie z domu. apetyt dobry/

Gość Malutkachorutka
Mialam identycznie. leczylam sie na depresje i ciagle straszne stany lekowe nie bylo zadnych efektow. i co ? to moze byc powazny niedobor magnezu!- bierze sie nawet do 12-15 tabletek magnezu dziennie co godzine razem z selenem. sproboj zmienic diete wiecej warzyw mniej tluszczu i i bierz okolo 4-5 tabletek magnezu koniecznie dojelitowego co 2 godziny jedna tabletke.

Gość też tak miałam tylko u mnie
u mnie niedoczynność tarczycy spowodowała depresję. nie miałam na nic siły, dół, bezsennosc, panika...leczę tarczycę i depresję.

Apetyt całkiem dobry, tzn bez zmian. Ja poważnie choruję na żołądek, miałam robione usg, gastroskopię, prawie nic tam nie wykazało i lekarka stwierdziła, że to musi być przez nerwy, uważa że mogę mieć "depresję nerwicową, która u mnie przybrała postać nerwicy żołądka". Póki co czekam na wizytę u gastrologa. Nie jem dużo, zero tłuszczu, dużo owoców,pełne ziarno, dużo wody, nie piję alkoholu, nie palę. Magnez biorę!! NO może nie aż tyle tabletek... ale czy jak robiłam morfologię to mam gdzieś tam poziom magnezu?? Ciągle się dołuję wszystkim,,, może kupię jakiś Deprim? :/

Gość lela344444
nie wiem co Ci doradzic! miałam podobnie, przede wszystkim strasznie dlugo spalam