Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolkaJolkaPamięęęętaszLato?

Prezent na 25lecie - kupić?

Polecane posty

Idę w niedziele na 25 lecie ślubu rodziców mojego Chłopaka.Czy Powinnam kupić jakiś upominek? ( dał mi lekko do zrozumienia że powinnam przyjść z prezentem) w tym czasie są również urodziny Mamy.

Gość w wieku młodym starszym
of kors

Ale problem jest taki że nie pracuje wlaśnie ( mam 18 lat) a rodzice nie chcą mi dawać kasy ;/ Tym bardziej że dowiedziałam się dzisiaj o tej rocznicy ;/ ( Myślałam ze to dopiero za Miesiąc)

Gość pomaranczowsza
labedzi moze nie kupuj, ale cos symbolicznego, w koncu nie jestes ich dzieckiem, np. kwiaty i wino/szampan. forse jakos wytrzasnij, albo pogodz sie z faktem, ze nic nie kupisz.

Gość to normalne,
jakis nienormalny ten twoj chlopak. no sorry, ale nie powinien wymagac od Ciebie prezentu dla nich. ewentualnie moglbys sie dorzucić i wspolnie cos kupic

Troche dziwnie sie poczułam bo powiedziałam jak to sierota bidna( nie wypada mi isc bez prezentu ) a on ( no wiesz... moge cie podrzucic i cos kupisz na szybko) On ma 23 lata pracuje jako fryzjer.

Gość Eeerrr...
Nie powinnas czuc sie zobligowana do kupna prezentu.Tto Twoj chlopak powinien im cos kupic, bo to jego rodzice, a nie jestescie przeciez malzenstwem, zeby kupowac dla nich wspolnie prezent. Na Twoim miejscu, zeby nie isc tak z pusta reka kupilabym tylko kwiaty i wino albo szampana, czy jakies czekoladki i wino.

Gość to normalne,
skoro na szybko, to kup jak ktos wyzej napisal, jakies czekoladki ew. wino/szampan i kit

Gość zielone zamszowe
Jolka...powiedz rodzicom ze idziesz na wazna uroczystosc i jakies 20 zet może ci dadza? i zadne złote łabedzie, bo to srebrna rocznica....cos nawet w kolorze srebra, a niekoniecznie srebrne to musi byc... a moze masz jakis talent plastyczny i potrafisz cos tanio sama zrobic/uszyc/wydziergac bo ja wiem...?wykleic, przerobic...?? albo siostra/kolezaka/sasiadka?! skromne ale "srebrne" :) mysl dziewczyna, Jolki mądre sa ;)

Gość * BAzyli
góeno

Gadka z moją mamą że skoro idę jako os. towarzysząca a widziałam ich 3-4 razy i oni mnie nie zapraszali tylko Mój G. To nie mam obowiązku kupowania prezentu ...

Gość zielone zamszowe
A jak naprawde nic nie wykumasz i nie masz kasy nawet na kwiatki , to powiedz wprost - przepraszam Panstwa, ale wasz syn mnie zaskoczył i jestem bez prezentu, ale za to składam Wam najlepsze zyczenia bla bla bla...;)

Gość zielone zamszowe
oj ...jolka... nie masz obowiązku ale weź trochę kreatywnościa się wykaż może? z kwiatami ZAWSZE wypada przyjsc - od narodzin po śmierć;)

CHyba tak zrobię , albo pogadam z moim G. ze nie mam kasy i nie idę.Moze zaproponuje On wersje : oddasz mi pozniej :