Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczka symaptii

czy są normalni ludzie na sympatii i itp. portalach???

Polecane posty

przeglądając po raz kolejny profile różnych osób na sympatii stwierdzam, że jednak ludzie są kretynami bez grama wyobraźni. Szukają partnera a np: - umieszczają swoje zdjęcie w mega dużych okularach przeciwsłonecznych - umieszczają rozpikselowane zdjęcia z komórek - dają zdjęcia na których ucięta jest obejmująca ręka drugiej osoby (eks?) lub jest zaczerniona jest twarz osoby obok (na szczęście painta każdy potrafi użyć;-/) - w polu gdzie można napisać kilka słów o sobie permanentnie piszą "nic nie napiszę, trzeba mnie poznać", jakby nie potrafili wymyślić kilku zdań - przy punkcie praca wybierają opcje "inna" zwykle kiedy tej pracy nie mają, albo pracują jako magazynier (jakby wstyd było się przyznać) - zaznaczają opcje "nie mam dzieci", a później okazuje się, że dwoje na karku - nie potrafią czytać ze zrozumieniem: zaznaczają, że szukają przygód i seksu, a niżej piszą że myślą tylko o poważnym związku. Można by tak jeszcze długo wymieniać....

Gość offerma!
"zaznaczają opcje "nie mam dzieci", a później okazuje się, że dwoje na karku" a skąd ty takie rzeczy wiesz?

bo sama jestem użytkowniczką tego portalu i pewne znajomości dzięki niemu nawiązałam.

Gość offerma!
to powinnaś też wiedzieć że każdy chce wypaść jak najlepiej. dać zdjęcie na którym dobrze wyszedł i ukryć informacje które pokazują go w złym świetle. ciekawe czy bezrobotny lub kasjer z biedronki bez wyksztalcenia ale za to z alimentami na karku znalazł by wiele chętnych :D

Gość offerma!
dodam jeszcze: każdy NORMALNY właśnie.

Gość ja probowalem ale
chyba to nie miejsce dla mnie, a dlaczego? Ja wychodzilem z zalozenia ze nie interesuja mnie interenetowe pogawedki, a portal ten jest do tego zeby "zaczac" znajomosc i generalnie, jak najszybciej chcialem przenosic takie znajomosci w realna rzeczywistosc, oczywiscie bez cisnienia, ot jakies wyjscie, jak akurat sie termin nadarzy, i trudno mi bylo trafic na kogos takiego :) a sam jestem NORMALNY :P

ok, rozumiem że każdy chce wypaść jak najlepiej. Ale jak widzę zamglone zdjęcie, albo faceta w przyciemnianych okularach na pół twarzy to myślę, że w ogóle mógł sobie darować umieszczanie zdjęcia na portalu. A już nieumiejętność przerzucenia zdjęcia o 90 stopni chyba nie świadczy o tym, że dana osoba chce zrobić jak najlepsze wrażenie. A co do kasjera/ magazyniera - moim zdaniem lepsze jest otwarte przyznanie się do wykonywanej pracy niż ściemnianie, że jest się "wolnym strzelcem".