Gość Quin Napisano Sierpień 25, 2011 Witajcie. Jestem ze swoim chłopakiem od 3 lat, dużo przez ten czas przeszliśmy, były wzloty, upadki, myślę że jak w każdym związku, ale ostatnio wogóle nie widzę zainteresowania z jego strony moja osoba, jeśli się spotykamy( zawsze to ja proponuje spotkanie) to tylko się kochamy, rzadko rozmawiamy, a jeśli już, to on zaraz się denerwuje i tupie nóżkami jak mały chłopiec... Czeka nas teraz ciężki okres, bowiem dostałam pracę w innym mieście, co wiąże się z tym że będziemy widywać się bardzo rzadko. Niesamowicie mocno go kocham, dlatego nie wiem co o tym wszystkim myśleć, kiedyś był moim powiernikiem, najlepszym przyjacielem, teraz wszystko pryslo, niby utrzymuje mnie w fakcie że nadal jestem dla niego ważna, ale to nie to samo, złapałam go kilkakrotnie na tym, że pisał z innymi kobietami, tłumaczył się że to nic dla niego nie znaczy. Mam bardzo dobry kontakt z jego rodzina, uwielbiam ja, ona mnie chyba też. CO o tym wszystkim myślicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach