Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamażonaibratowa

Którą sukienkę wybrać na Odnowienie przysięgi małżeńskiej?

Polecane posty

Gość mamażonaibratowa

Mam 35 lat, moje najmłodsze dziecko ma 5 lat, najstarsze 14, no i jedno jeszcze w brzuchu (razem 5 dzieci) więc chciałabym wyglądać jak matka ale również jak 'jeszcze' seksowna kobieta :D . To 4 miesiąc, mój brzuch wygląda nie jak w ciąży a jak u grubszej kobiety więc szukam takiej sukni aby mogła albo zamaskować brzuch na maksa albo go ładnie uwydatnić. Nie mogę się na żadną zdecydować ;( http://www.ti-amo.pl/30-krotkie-2011 HELP !!

Gość oOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoooOo
ILE KOORWA????? 5 DZIECI????? ł o m a t k o

Gość mamażonaibratowa
też myślałam o F17 :) W pewnym sensie zakryje ten mój 'gruby' brzuch ale też gdy się na nią patrzy jakby woła = patrzcie, jestem w ciąży :D no i mi to pasi, dziekuje

Gość mamażonaibratowa
pytałam się wcześniej dzieci, 14-latce czyli jedynej (niestety :D) córce się podoba 16 a synom 17 haha ale ja te dzieci wychowałam :D

Gość mamażonaibratowa
tobie LittleMee trudno dogodzić widzę (nie obraź się ;) ) ale myślałam o bardziej zwiewnej bo ślub będzie na powietrzu

F 13 nie podejdzie, bo jak ma brzuszek widoczny, to nie bedzie sie sciskac, a ona ma krój na zgrabna i bez ciazy kobiete, f 23 tez ma w tali sciagacz i nie wyobrazam sobie jak bedzie wygladac pod biustem plaska a nizej wzdety brzuch.

obstawiam f17 i f16 ale wybór i tak nalezy do autorki, sa ładne a do tego nie beda krepowac ruchów.