Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna091

MÓJ CHŁOPAK JEST CHORY...

Polecane posty

Gość Autorko współczuję
gastroskopia to chyba do żołądka jest

Mnie nikt. u niego wiedzą tylko rodzice ... więc nikt nad nim nie skacze, ale on się sam zadręcza, ja wiem że gdyby coś było nie tak to ja kończe ze sobą.

Gość hieronkaaaaa
gdyby umarł to byś się zabiła? Ja to rozumiem. Jestem starsza, mam 29 lat i narzeczonego, którego bardzo kocham. Wiem, że gdyby on zmarł, to zabiłabym się. Nie chciałabym przeżywać życia bez niego. Długo jesteście razem?

Gość studentkaaa-med
kochana ja mowie o bronchoskopii to jest badanie dróg oddechowych. Ale co do gastroskopii to masz racje

3 lata. On mówi, ze to raczej przerzuty, że są szanse na wyleczenie chemią.. że lekarz mu tak mówił , jakoś nie chce mi się w to wierzyc, że lekarz tak gada :O

Gość studentkaaa-med
Będe szczera...chemia moze i pomaga ale w przypadkach kiedy nie ma przerzutow. Mysle ze on po prostu nie chce Cie jeszcze bardziej martwić...:(:(

WŁAŚNIE on mi mówi wszystko .. i wydaje mi się, ze troche dodaje, bo ja mu cały czas mówiłam, że to niemożliwe itp a on cały czas chodzi i gada, że jest śmiertlenie chory!

Gość studentkaaa-med
Boże nawet sobie nie potrafie wyobrazić co musisz czuc. A Twoj chlopak pewnie ma depresje i dlatego to sobie powtarza. Tak sie często zdaża u ludzi ciezko chorych. Nie wiem co mam Ci poradzić:(

Gość studentkaaa-med
jak bedziesz znala wyniki bronchoskopii to daj znać. A powiedz mi jeszcze w którym szpitalu jest leczony Twój chlopak??chodzi mi o nazwe i miasto

Gość studentkaaa-med
aha, z tego co wiem to ten na Jana Pawla jest w miare dobry bo kolezanka tam miala staż. Ja nic osobiście na tem temat powiedziec nie mogę bo caly czas mam staż na Kopernika w Łodzi i ten szpital polecam. Dobrzy lekarze. A le byc moze krakow lepszy, tego nie wiem

Gość studentkaaa-med
nie ma za co, chcialabym Ci jakoś pomóc ale nie wiem zbytnio jak... Życze Twojemu chlopakowi jak najlepiej, przede wszystkim powrotu do zdrowia. Pozdrowienia dla Was. A taka dziewczyna jak Ty to prawdziwy Skarb. Dobrze że Twoj chlopak ma Twoje wsparcie