Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poklikaj1

problem z chłpakiem

Polecane posty

Hej jest 1 a ja przed chwilą miałam wielką awanturę z chlopakiem . wiecie jak gadaliśmy ?.... przez gadu. Jestem załamana bo zawsze godziliśmy się w tym samym dniu nigdy mnie nie zostawił samą z problemem a teraz płacze i nie mogę sie uspokoić . Wiem nabriłam złamałam obietnice którą mu dałam po raz kolejny ale mimo wszystko nie powinien sie tak do mnie odnosic !"jak ogarniesz sie wkoncu do kurwy nedzy to pogadamy " co to miało być ja wrecz prosiłam go by został a on takim tekstem do mnie ? Było tego dużo wiecej ... Jest mi tak smutno . Musiałam się gdzieś wygadać . Ale wcale nie jest mi lepiej...

Gość oonaa2121
a o co dokladnie poszlo?co to za obietnica?

Każdemu się w końcu cierpliwość skończy. My tak po prostu reagujemy. Zagadaj do jutra i pokaż skruchę a troche się złamie. Wiem to po sobie.

gupota jest strasznie zazdrostny powiedziłam ze nie bd utrzymywac kontaktu z byłymi a przyjelam zaproszenie na facebooku nie wydawało mi sie to zle . Jak bym tylko wiedziała jaka bedzie jego reakcja nie zrobila bym tak

Mógł to źle odebrać. A zdrada emocjonalna boli nas tak samo albo może i bardziej niż fizyczna więc bądź dla niego wyrozumiała

staram sie ... ale jesli on mi nie ufa strasznie mi to utrudnia . dzieki za opinie faceta była mi potrzebna

Szczerze mowiąc trochę się mu nie dziwię. I to raczej nie jest tak że nie ufa Tobie ale nie ufa facetom.