Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master of Puppets

Moim skromnym zdaniem.....

Polecane posty

Gość Perw w przelocie
Niecałe dwa tygodnie urlopu i już wypadam z rankingów. 😭 Vera, PS, Zdzichu, SM, Sranie 😘 I jakbym kogoś pominęła to 🖐️

🖐️ a ja tu pisac nie chce bo jestem juz na drugiej stronie😠

vera weszłam na księzy a tam się koorwa krew po ekranie leje 😭 kamieniują ludziów :O perw🖐️

[zgłoś do usunięcia] fev a ja tu pisac nie chce bo jestem juz na drugiej stronie tylko pamiętaj ! idz w stronę światła :classic_cool:🖐️

jaka ma byc jutro w pl nad morzem pogoda bo bede tam?

S_M bede w miedzyzdrojach.....na jeden dzien....a potem wracam do de..do pracy....i te okolice interesuja mnie najbardziej

Gość TAAAAAKKKKK
Master of Puppets, WSADZIŁEŚ KIJ W MROWISKO!!! Zgadzam się z Tobą całkowicie. Reakcja, a właściwie sposób reakcji tych co wymieniłeś potwierdza Twoją opinię. Złość, agresja i skrajny prymitywizm 0t co przedstawają tacy jak vwra iynn czy podobni. ONI STARAJAĄ SIĘ POKAZAĆ, że rządzą tutajm że mają jedynie słuszne zdania. Pracując przy kompie wchodzę czasami na to forum i obserwuję je. Niektóre osoby np vera lynn spędzają wiele godzin. Co ci ludzie robiż zawodowo, skąd u nich tyle wolnego czasu aby poświęcić go na BZDURY???? Miło czasami pogadać, powygłupiać się, a nawet "przypiąć komuś łatkę" ale trzeba mieć styl, smak i takt. Brawo vera BRAWO PRYMITYWIZM. Chcemy więcej!!!

S_M...jestem w pozku teraz....i zdaje sie ze zaczyna sie pedalska pogoda u mnie

fev 👄 Tak sobie myślę, że Verę wszyscy kochają. Jest w każdym poście każdego frustrata, który nie daje sobie rady na kafe ;-)

Nie wiem dlaczego wszyscy az tak bardzo sie emocjonujecie ....przeciez to tylko virtual... ale!!!......czas to zamknac w okreslonych ramach :D:D:D.... chcialabym kiedyc zobaczyc film...wlasnie o ludziach z kafe....

Też sobie myślę,że działam jak psychoterapia... :D Jak komuś nie idzie w życiu, to zawsze może napisać, ze przeklinam, bo jestem zakompleksiona. :D Na półce dumne stoi 'Słownik polskich wyzwisk inwektyw i określeń pejoratywnych' autora mojego ulubionego Ludwika Stommy. Chyba powinnam częściej z niego korzystać... :classic_cool: Andro. 👄

vera ksiazki czytasz??:O nie no spadnie twoja popularnosc na kafe 😭

PS zebyś nie dostał bielma :classic_cool: to nieladnie podglądać :P