Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master of Puppets

Moim skromnym zdaniem.....

Polecane posty

aleś Ty dowciapny :-o :D dobra wybywam wpadłam Wam tylko życzyć fajnego weekendu :) 👄

Gość Biurowa Menda
Łehehehehe ale się zwierzył i dostał co chciał. Śmieszne to wszystko

Gość fra123
Gdyby to ode mnie zalezalo, to bym kazal to forum juz dawno zamknac, ostatecznie zlikwidowac. 99% tych co tutaj pisza to zboczency, osoby ktore sie podniecaja seksualnie, psychicznie chorzy i malolaty.

"zamknac, ostatecznie zlikwidowac" W sumie, z pozbawionymi swego matecznika kafeterianami, można by zrobić to samo :classic_cool:

Gość fra123
Co niektorzy potrzebuja fachowej pomocy lekarskiej, a czescia powinna zainteresowac sie policja.

Niestety, zarówno organy ścigania, jak i służba zdrowia są tak żałośnie niedofinansowane, że przyjdzie nam tu spędzic resztę życia ;)

Gość pamiętasz vieviór
jak Cię kochałam? jaka to była piękna miłość...To dla Ciebie chciałam opanować sztukę gg. teraz czuję pustkę i moje gardło też pozostanie puste na zawsze :(

Twoje niespodziewane posty są bardzo skuteczną metodą odświeżania mojej pamięci :classic_cool:

Gość Moim skromnym zdaniem......
ta miłość i tak nie miała szans, zdusiłeś ją w zarodku kiedy to wysłałam do Ciebie maila który to pozostał bez odpowiedzi, wziąwszy pod uwagę wyżej wspomnianą sklerozę-wybaczam

Żywię nadzieję, że w tym mailu nie było niczego, co mogłoby zaszokować nieletniego odbiorcę, bo adres z całą pewnością nie należał do mnie. ;)

Gość nieeee?
pewność taką masz?

Ano. Nie podawałem maila w żadnym z używanych ostatnio nicków. No cóż... Nie mogłem przewidzieć, że te wszystkie głupoty, które tu wypisuję mogą zadziałać jak afrodyzjak :p

Gość e tam dupa
ja miałam tego maila wcześniej. A mój ostatni do Ciebie brzmiał, cytuję ";)"

Byłoby nam łatwiej się z tym uporać, gdybyś zasugerowała chociaż, na jaki mail pisałaś. Adres skrzynki, którą podałem na kafe w zamierzchłych czasach wciąż jest na chodzie. Czasem tam zaglądam, żeby wywalić spam. No, chyba że to ty jesteś tą czarująca, młodą damą, która proponowała mi powiększenie penisa + rolexa, pewnie żebym miał go na co nałożyć ;)

Gość urocza młoda dama
niby o mnie, ale...tamta to nie ja :P Jeśli mam Twojego maila, to tylko dlatego, że napisałeś do mnie pierwszy :D

A zatem to nie mój mail. :) Wtakim miejscu jak kafe, gdzie wszyscy gonią za złudzeniami, komedie omyłek są nieuniknione. Słodkich snów ;)

Gość poczyniłam
kolejną próbę wczoraj wieczorem. Trafnie?

Z jednej strony miło wiedzieć, że ktoś udaje vievióra w mailach, żeby podrywać dziewczyny. Z drugiej strony nie do zniesienia jest myśl, że może mu się to udać ;)

Gość to nie było tak
nikt nie udawał vievióra :D Droczysz się ze mną? :P