Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie sposob?

Czym przemywac ropienie po percingu???

Polecane posty

Gość znacie sposob?

Moja córka zorbiła sobie kolczyka w pępku, mimo ze stanowczo odradzalismy jej ten pomysł, bo czesto slychac roóne powiklania od tego, no to ona nie zwarzając na nasze protesty i tak sobie zrobiła.Minoł tydzien a dzisiaj mi pokazuje jak to strasznie paskudnie jej zaropiało, opuchło bardzo i az taka krwawa rana powstała.Ją to boli i płacze, nie da tam się dotknac a to przeciez trzeba czyms przemyć,Czym najlepiej? woda utleniona? to piecze? moze zwykla woda??Dolekrza za nic nie chce iśc, wiec w domu trzeba jakos to opatrzyc, macie jakies rady??Ale jestem na nia zła , a wiedziałam , że tak to sie skończy, no ale wszystcy byli głupi , tylko ona mądra, a teraz ma efekty swojej przemundrosci [wściekły]

Gość znacie sposob?
macie jakies pomysly??

mialam kolczy w brwi i podobny problem :( pomogla mi woda utleniona :) tylko ze u mnie nie bylo takiego bolu itd. wg mnie powinna go wyjac !!! moze jest uczulona na metale :(

Gość znacie sposob?
no mąż powiedział, że jak przestanie ją bolec tak bardzo to ma jak najszybciej wyciagnac tego robala z pepka, ona się zaparla, broni sie tym ze to przez ostatnie kąpanie nad jezioro i stąd ta infekcja a nie żadne uczulenia na metale,,,lecz ja rczej tez jestem za tym aby całkowicie na wieki wyjeła to cos z brzucha

Gość ghdfhn
wpierdolic malolacie...gowniarze jedenj i powinnas jej to wypomniec 😠 🖐️

Hey zapytaj w aprece o taka masc antybiotyczna na T, kurcze nie pamietam jak sie nazywa, jest w takich malych saszetkach. Ja urzywalam tez takiego plynu w takiej tubce cos na K... Przeprawszam ze nie pamietam nazw ale to kupa lat temu juz.

Masc nazywalam sie bodajrze Tribiotyk czy jakos tak. J nie milam problemow z pepkiem- niech ona to odkarza i niech nie wciaga kolczyka. J a w pozniejszych czasach jak mialma cos czerwonego przemywalam wodka heheh

Gość znacie sposob?
mamy w domowej apteczce wode utl. chcialam jej to sama przemyc to ona nie bo bedzie bolec, no to dalam jej aby sama sie obsluzyła, to ona tez nie bo to bedzie szczypac.. no ja juz nie mam na nia siły, tak źe i tak źle...musi przeciez czyms to przemys a ona sie drze na mnie że jestem nie czuła bo ja toi szczypie i nie potrafie tego pojac.. szkoda że ma takie pstro w głowie i nie moze ona tego pojac ze odkarzenie jest przymusowe, nie ma że boli, musi to wykonac.Juz mnie nerwy biora, a wiedzialmze takie jazdy beda z jej tym czyms w brzuchu :o

Gość derka38
wyjmij jej to sama i razem przemyjscie

Gość cxxxzz
co z tego ze boli, musi to kiedys wyjac i przemyc, nie ma zmiłuj się

Gość twoja corka jest
wyjatkowym imbecylem, kretynem, idiotką, niedojebem, uposledzona gowniara i nie wiem jak jeszcze nazwac jej intelektualna ulomnosc :D KAZDY, nawet skonczony idiota, wie, ze jak sie robi piercing, to co najmniej 3 m-ce NIE WOLNO kapac sie w jeziorze. do przemywania kup octenisept. i 2-3 razy dziennie smaruj Tribiotikiem, ale nie dluzej niz 5 dni. jak po 5 dniach nie minie, to 5 dni przerwy i znowu tribiotikiem. jesli po dwoch takich kuracjach nie przejdzie, to do dermatologa albo chirurga idzcie, albo po prostu wyjac.

Gość twoja corka jest
aha, i kup córce, niech lyka co dzien, witamine A+E, dlatego ze one wspomagaja gojenie

Gość dddfff
zostaw ja z tym , niech się pomęczy :D

Gość xxxccc
ja bym nawet palcem nie kiwanela jako matka do tego, niech cierpi za swoja głupote

Gość miska.....
po pierwsze jezeli ma kolczyk z czyms zwisajacym to niech go odrazu wymieni na dwie najzwyklejsze kuleczki po drugie w aptece mozna dostac wode utleniona ktora nie powoduje pieczenia po trzecie jezeli zrobi sie kolczyk w pepku nie powinno sie przez conajmniej miesiac kapac w rzekach,jeziorach czy morzach ja tez tak mialam kilka lat temu zrobilam sobie kolczyk zaraz przed wakacjami potem pojechalam nad morze i to samo mi sie stalo dlatego odradzam robienie sobie kolczyka w pepku na lato

Gość 0-099
sama sobie to zafundowala , wiec niech sie meczy :p

Gość kruszynka888
przemyc wodą utlenioną i posmarować tibiotykiem. jak nie pomoze to do lekarza

Gość znacie sposob?
No przemylam jej to wodą utl.krzyk byl wniebogłosy, i wyciagnelam jej tego robala z pepka, a teraz placz jest nie zbólu jak wczesniej, ale z zalu że wszystkie dziewczyny mają a ona nie bedzie mieć..:o boszeee co za głupie myslenie.Jutro skocze do aptetki po Tribiotyk bo nadal jest opuchlizna.Alez ona mnie wnerwia..tyle sie nacierpiala, a teraz wyje bo jej kolczyka wyjelam bez jej "zgody"