Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Byscie ocenili... mozecie sie wyzyc :) tylko KULTURALNIE

Polecane posty

Gość to drugie
jest bardzo ładne, tylko te dwa druty na końcu kamienia są krzywo, a to razi. Poza tym naprawdę fajne. Przy okazji - co to za kamień?

Gość tvims
To pierwsze jest fajne tylko te serduszka tam kompletnie nie pasują! Bo forma całkiem fajna, artystyczna, a te serduszka tragicznie odpustowe :( A tak baj de łej, jak się robi takie rzeczy? Jak sprzęt jest potrzebny?

Kotoiotko, ja juz wiem, ze jestes podszywem :) a prace KotoLotki sa bardzo ladne, na pewno ladniejsze od tego, co ja potrafie zrobic z modeliny! Kamien to labradoryt, moj ukochany mineral. Druty nie sa krzywo, tak tu niestety wyszly, ale faktem jest, ze powinno ich w ogole nie byc widac :) Narzedzia - szczypce i kombinerki.

zgadzam się z tvims - to pierwsze świetne, tylko żeby za mist tych serduszek było cos o innym kształcie, ale kto co lubi :) dla siebie to robisz czy sprzedajesz?

Gość to drugie
Pooglądałam kilka obrazków w internecie i mogę powiedzieć tylko jedno - o ja cie, jaki piękny ten labradoryt!

Dla siebie, a wlasciwie zeby sobie pocwiczyc. Jak wyjdzie mi wyjatkowo ciekawie, to sobie zostawiam. Jak nie - to sie pozbywam. Zarazilam kolejna osobe miloscia do labradorytow?

Gość to drugie
Szkoda, że nie łączą go ze złotem - bo ja tylko złoto noszę...

Zawsze mozesz poszukac osoby, ktora zrobi Ci cos podobnego ze zlota, tylko nawet nie chce zgadywac, ile mogloby to kosztowac :)

Gość tvims
Rozumiem, że to drut miedziany? A nie śniedzieje potem?

Jest zaoksydowana, wiec podejrzewam, ze sniedz i patyna ja omina. Ale glowy nie dam, w sumie dobre pytanie. Mi sie taka zielona patyna jak na miedzianych dachach ogromnie podoba :)

Jeju, zazdroszcze talentu :) No i podbilas moje serce labradorytem. A z karneolem albo sodalitem tobilas cos kiedys? :)

Gość bardzo ładne chociaż
nie przepadam za tego typu biżuterią - ale obiektywnie oceniam :-) Zwłaszcza ciekawy pomysł z tym drugim :-)

Gość tvims
Mi się też podoba, ale pytam, bo koleżanka miała miedziany pierścionek od którego palec jej zieleniał ;)

Te drugie swietne. :) A w tych pierwszych, czarny kamien to onyks czy morion, czy jeszcze cos innego?

Dlugo sie tym zajmujesz? To musi byc bardzo pracochlonne. Ile czasu ci zajmuje zrobienie takich kolczykow na przyklad? :)

Gość czacha dymi
ciekawa ta bizuteria, ma cos w sobie

Gość tvims
A mogę niedyskretnie spytać gdzie kupujesz materiały? Drut, kamienie itp?

Drut Tatko mi kupil w sklepie z drutem w Wawie (nie wiem czy jeszcze istnieje) i dostalam od kolezanki, kamienie... roznie, w sklepach Internetowych, na Allegro, Ebay i gieldach mineralow. Ale tez raczej juz nie kupuje, mam ich spora kolekcje.