Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feministka z zasadamiiiiii

Zbiłam męża! Chodzi o traktowanie dzieci!

Polecane posty

Zbiłam męża! Chodzi o traktowanie dzieci! Syn wybierał się na noc do dziewczyny i mąż nie miał nic przeciwko temu! Córka wybierała się na noc do chłopaka i mój mąż zaczął jej zabraniac. Wzięłam z corką i porządnie mu wpieprzyłyśmy. Synowi kazałam zostac w domu! A córce pozwoliłam isc na noc do chłopaka i powiedziałam jej że tak się sprawy z facetami załatwia. Koniec z ograniczaniem wolności kobiet!

Gość mimi mimi
ahahaha nie zle :)

Koniec z tym żeby mężczyźni robili co chcieli. Kontrolowali żony i córki. To kobiety mają obowiązek kontrolowac mężów i synów, to kobiety mają prawo chodzic gdzie im się żywnie podoba. O bezpieczeństwo swojej córki się nie martwię bo zna karate i różne sztuki walki, więc każdemu kto ją zaczepi przywali.

Jestem kobietą! Kobieta może sypiac z kim chce a mężczyzna ma czekac na tą jedyną!

Gość mimi mimi
podoba mi sie twoje nastawienie :P a córka pewnie w 7 niebie :D

Oczywiście! Wie że jak brat będzie gdzieś wychodził wieczorem to ma mu przywalic, to samo zrobic z ojcem a sama sobie wyjdź. Koniec z ograniczaniem wolności kobiet, my kobiety też możemy sobie zamówic męską dziwkę w domu publicznym a chłopy mają tylko isc do pracy, zarabiac pieniądze i jeszcze w domu wykonywac pracę domowe. Kobieta może isc tylko do pracy, w końcu zmywanie naczyń to nie zajęcie dla kobiety.