Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dziwaczny strasznuy sen :(

MIałam straszliwy i dziwaczny sen :( zinterpretuje ktoś?

Polecane posty

Gość dziwaczny strasznuy sen :(

zobaczyłam mojego exa jak wychodzi od fryzjera w autokarze , szedł z dwoma plecakami - jeden to jego dawny plecak a drugi jakiś inny ale tez duży. szłam za nim, ale nie wiem gdiześ wsiąkł a ja nagle znalazłam sie w jego domu, dużo sie zmienilo tam, ale poszłam do jego mamy, była łysa..jak po chemioterapii ale nie pytałam jej o to, była miła, a ja powiedzialam że źle wyszło, że pewnie nie chce mnie widzieć po tym jak zostawiłam jej chlopaka, itp. spytałam jak sie czuje, jak życie...i nagle pojawił się mój ex , był GOŁY. i powiedział że m0glam uprzedzic że przyjde a jego mama , że przecież do niej przyszłam a nie do niego...on mi powiedział dzieńdobry , a potem usiadł koło mnie..czułam sie jak kiedys!!! jak w życiu gdy z nim byłam, czułam że znów będzie mój :( pytałam go chyba też czy ma kogoś, a on że nie , a jego mama że laski go rozrywały...i cośtam mówiła o jakiejś, ale ja nie zwracałam uwagi i na chwile wyszłam i zobaczyłam go w kuchni a on sie tak uśmiechał jakby był szczęśliwy... co może oznaczać mój sen? sporo myślę o tym chłopaku,chociaż ostatnio powoli godzę się z tym ,że nie jestesmy razem, jego mama nie jest łysa, ale jest po wylewie, a tata jego miał raka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować