Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzkkkaaaa

śpię po 11-12 godzin na dobe, dlaczego?! I jak to zmienić?

Polecane posty

Gość Zuzkkkaaaa

Mam 20 lat, od 4 miesięcy mieszkam w mieście (a przedtem od urodzenia we wsi, może to ma jakiś wpływ?) wczesniej kladlam sie spac 23-24 i budziłam się ok 8. Teraz kładę się spać tak samo i budzę się o 10-11!! Pórbowałam już sobie nastawić budzik na 8,9 ale gdy go włączam jestem tak klapnięta, że sen jest silniejszy!! jak temu zaradzić? ;/ i dlaczego tak długo spię? ;/

Gość ostry sex pomoze
.

Gość twoja corka jest
zmeczenie to pierwszy objaw chorob. moze to zwykly stres, a moze po prostu cos sie dzieje.

Gość feministka z zasadamiiiii
To śpiączka afrykańska, inaczej trypanosomatoza :-o

Gość to jaaaaaaaaaaaaaaa
mi lekarz powiedzial ze jak sie chce spac to trzeba spac tak dlugo zeby sie wyspac,nie ma reguly..takze spij jak masz okazje ,moze kup sobie jakies witaminy?

Gość Zuzkkkaaaa
Budzę się wyspana, a czasem tak, gdy kiedyś zdarzało mi się odsypiać szkołę i nie raz kładałm się o 23 a budziłam o 14!! wtedy to aż głowa mnie bolała od snu

Gość Lady Maverick
Ja tez tak mam. Spie 12 godzin. Zauwazylam, ze jak nie mam do czego wstawac to spie dluzej. Jak mam jakies plany, ktorymi sie ekscytuje to sama budze sie szczesliwa rano i zaczynam dzien kolo 8 rano, a jak nie mam nic do roboty to 10 to dla mnie za wczesnie. No i jak bylam mlodzieza i bylam u babci an wsi to tez wstawalam wczesnie, bo cos sie dzialo. Babcia byla na nogach od switu, albo slyszalam moja ciotke w kuchni, to mi sie chcialo wstawac.

Zmiana otoczenia tak na Ciebie wplywa..przebywalas wsrod przyrody.wdychalas czyste powietrze..teraz do regenracji organizmu potrzebny jest sen..To przejdzie..jak narazie polecam mala drzemke w dzien lub lykanie witamin.

Gość Zuzkkkaaaa
ale na poczatku normalnie spalam po 8 h i bylo ok, mam tak jakos od 2 miesiecy ;/

Gość Zuzkkkaaaa
to jak go oczyscic, by znow spac po 8 h ?

Gość Zuzkkkaaaa
stresu nie ma wiekszego, jedynie tesknota za wsia...

Gość gość
Ja ostatnio położyłam się o 2w nocy spałam całą noc cały dzień obudziłam się o 21:30 o 23znów poszłam spać spałam całą noc i pół dnia po czym pokręciłam się z 2godziny zaczęłam ziewać i znowu poszłam spać u mnie w rodzinie dziadkowie chorowali na cukrzyce i czy ja też mogę ją mieć?