Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzałamanaa zakochana

Po jakim najdłuższym czasie wrócił do was facet? nie mając kontaktu?

Polecane posty

i kto zerwał? wrócił do kogoś po pół roku b) po roku c) po dwócj d) wiecej

i przez rok nie odezwał sie ani razu? które z Was zerwało ? czy teraz jest lepiej czy gorzej?

Mój facet jak kiedys ze mna zerwał, nie mieliśmy żadnego kontaktu jakieś 3 tyg, potem sam zaczął pisać smsy, dzwonił - nie odpisywałam, nie odbierałam, ale jak w końcu napisał, że zaraz do mnie przyjedzie, a mnie w domu akurat nie było, to mu odpisałam.. i zeszlismy się gdzieś po 5 tyg. :) dłuższej przerwy nie było ;)

mi chodzi o taką naprawdę długą przerwe, rozstanie po którym już zwątpiłyście że bedzicie razem, ale czulyscie że to ten jedyny.. :(

Gość Kasik 11
po roku

Gość Deyannas
Ale to nie odzywania się? Wiedziałam, że głupio zrobiłam, że się odzywałam przez te 2 miesiące.. Było trzeba mieć szanownego pana w dupie, to by może już zrozumiał. Ech..

Gość trhgrhgr
po 8 miesiacach ja zerwałam, przez 2 miesiace lazil za mna i wydzwanial-nie chcialam go znac to dal sobie spokoj, nastalo 6 miesiecy nieodzywania sie po czym przypadkiem się spotkaliśmy i jakos tak wyszlo:P

zerwalismy 1 stycznia, zobaczylismy sie przed przypadekw lutym...ale tylko spacer byl. teraz 20 czer wysalal mi zapro na fb i nic. a niedanwo napisal. gadalismy, bylo milo..do momnetu. zaczal mnie wyzywac ze brzydka jestem, nie jestem kobieta, a ja na to - haha, no to niby kim jestem, co? a on na to, co mnie bardzow wzruszylo i prawie sie popalkalam napisal ; czyms takim, co z niewiadomo jakiego powodu wyrosly narzady plciowe. i to wszystko z minka ; :P p5rzegial pale, juz nigdy sie do niego nie odezwe, poprosilam go oto, to powiedzial; pod 1 warunkiem; ze nigd juz nie bedziesz wpierdalac sie w moze zycie. dodam, ze to na zaczynam 85% rozmow, ze to ona 1 odzywal sie po rozlakach. frajer chuj i dran. nigdy mu juz nie odpisze!!!!

Gość czy to jakas gwara
Hrabina Oletka Stringinowa - a ty masz po kolei w głowie? :O :O :O

Gość pięknadwudziestosześciolatka
ja zerwałam nie mieliśmy kontaktu jakieś dwa lata, spotkaliśmy się przypadkiem na mieście, zaproponował spotkanie :) na spotkaniu od razu wróciliśmy do siebie :P ale tylko na jakiś czas, potem znów z nim zerwałam widywaliśmy się jeszcze kilka razy ale już nie byliśmy razem

Gość ona1083197839
a ja majać 19 lat poznałam mężczyznę 10 lat starszego ... pokochalismy się bardzo z tym, ze... po roku znajomości dowiedziąłam się że jest rozwiedziony i ma dziecko, zabolalo mnie to bardzo, że nie wiedzialam, zerwalam z nik, on dzownil, prosił blagał, ingorowalam to... wyjechałam za granicę do pracy na rok, potem wrócilam... ale on dal sobie juz spokój z nękaniem mnie, to znaczy mówił, że czeka na mój syngal, ze nad mnie kocha... ja tez go caly czas kochałam pomimo jego kłamstw... po powrocie poznalam pewnego mężczynę 2 lata starszego, wpadlismy, więc wyszłam za niego za mąż w 2006 roku, to malżeństwo to byla porazka, po roku zgodnie uznaliśmy, że rozwód będzie jedynym rozwiązaniem, dziecko jest ze mna, były maż ma druga żone 2 dzieci z nią, a ja jestem dzisiaj z moją pierwszą milością, po 5 latach wrociliśmy do siebie, przez ten czas nie bylo dnia żebym o nim nie myslala, nie płakala... nie tęskniła, jesteśmy małżenswtem... wychowujemy wspólnie moją córeczkę, bo jego syn jest z jego było żoną i teraz oczekujemy na nasze dziecko... w grudniu ma się urodzić, prawdziwa miłośc przeczka wsyztsko jesliktos jest komuś przeznaczony to będzie !!!

Gość seksuolożka Gienia
Lewaki i prawicowce to ponoć ogiery w łóżku! Istne knury i buhaje!

Gość Deyannas
Jeżeli to prawda, to mam nadzieje, że u mnie będzie tak samo z tym powrotem. Nie ważne ile lat by minęło, szansa nadal jest.