Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fusfu

Nie odzywa się po randce

Polecane posty

Gość fusfu

Wczoraj miałam randkę i facet się nie odezwał a ja ciągle patrzę na telefon i się zastanawiam dlaczego . Tym bardziej że było naprawdę dobrze rozmowa się kleiła wydawało mi się że się mu podobam . Nie umawialiśmy się na następne spotkanie ale przytulał mniei mówił że będzie o mnie myślał itp.. a tu nic

Gość aarika
U mnie też tak jest spotykalismy sie u niego ,raczej przychodzilam sluzbowo mowil ze mysli o mnie przytulal calowal .. miielismy umowic sie mial do mnie zadzwonic i nic....nie wiem o co chodzi?

Gość to witajjj :)
"Wczoraj miałam randkę i facet się nie odezwał a ja ciągle patrzę na telefon i się zastanawiam dlaczego . Tym bardziej że było naprawdę dobrze rozmowa się kleiła wydawało mi się że się mu podobam . Nie umawialiśmy się na następne spotkanie ale przytulał mniei mówił że będzie o mnie myślał itp.. a tu nic" no własnie :) nic :) tacy oni sa... kitu nawciska i sie zmywa :)

czyli widzisz kolejny przykład na to ze im sie nie wierzy w to co mówia :) bo wszystko to słowa puszczane na wiatr bez pokrycia... jak powie "kocham cie " powiedz soebie "jasne" a jak dziwka to "dziekuje wiem " :)

Gość aarika
dla mnie to jest dziwne bo ja jak nie chce sie spotkac to mowie odrazu a nie sciemniam bo po co tym bardziej ze on jest dojrzałym facetem nie rozumiem...

"dla mnie to jest dziwne bo ja jak nie chce sie spotkac to mowie odrazu a nie sciemniam bo po co tym bardziej ze on jest dojrzałym facetem nie rozumiem..." no wlasnie...TY tak robisz a faceci to tchórze :)

Gość aarika
a wiesz jak mi głupio... a teraz jeszcze musze zadzwonic ja do niego bo chodzi o sprawy sluzbowe musze to zalatwic, a on pewnie pomysli ze jak on nie zadzwonil to ze ja chce czegos...

hmmm... a czy Ty przez przypadek nie panikujesz?? to że jeden dzień się nie odezwał nie oznacza że się nie odezwie nigdy. więcej cierpliwości kobiety :) żeby nie było jestem kobietą :)

"a wiesz jak mi głupio... a teraz jeszcze musze zadzwonic ja do niego bo chodzi o sprawy sluzbowe musze to zalatwic, a on pewnie pomysli ze jak on nie zadzwonil to ze ja chce czegos..." dzwonisz i mówisz ...sluchaj huju musze cos zrobic i niestety qale padło na ciebie, nie mam wyboru ... :) jakos tak ;) :P

Gość aarika
jezeli chodzi o mnie to nie jeden dzien ale juz prawie dwa tygodnie.. super co? strasznie sie czuje...

aarika ale wiem co czujesz i o czym mowisz ... mnie tez wzdryga na sama mysl ze cos miałabym załatwiac z któryms z moich bylych :/ :O kicha

aarika ale wiem co czujesz i o czym mowisz ... mnie tez wzdryga na sama mysl ze cos miałabym załatwiac z któryms z moich bylych :/ :O kicha

Kochana więc popatrz od innej strony... skoro się nie odzywa to znaczy że mu nie zależy, więc nie warto sobie nim głowę zaprzątać :) Glowa do góry, piersi do przodu i uśmiech na twarz i pamiętaj że nigdy facet nie powinien wpływać na Twoje samopoczucie i własną samoocenę.

feeee chyba bym prysznic prze 100 lat brała non stop :/

Gość aarika
to jest porazka straszna facet sie nie dezwal aby sie umowic a ja musze teraz zadzwonic i z nim rozmawiac i isc doniego...

Jak na pierwszej randce pozwalacie się obłapiać to nie miejcie pretensji do facetów. Szanujcie się dziewczyny.

Gość to witajjj
"Glowa do góry, piersi do przodu i uśmiech na twarz i pamiętaj że nigdy facet nie powinien wpływać na Twoje samopoczucie i własną samoocenę." faceci to swienie :)

Gość to witajjj
'to jest porazka straszna facet sie nie dezwal aby sie umowic a ja musze teraz zadzwonic i z nim rozmawiac i isc doniego..." po co? lepiej olac jak tylko masz mozliwosc lub wyreczyc sie kims innym

Gość aarika
my znalismy sie już dlugo bo pare lat fakt raczej sluzbowo ..ale co to ma do rzeczy? poco mowi ze zadzwoni i sie umowimy gdzies indziej..?on jest duzo starszy ode mnie myslalam ze jest powaznym facetem

Nie ma co generalizować, że faceci to świnie. Ja nigdy nie pozwalam na to, żeby jakikolwiek facet na mnie wpływał i powodował złe samopoczucie. I o dziwo nie zdarza mi się żeby któryś nie dzwonił po randce ;)

Gość aarika
tym bardziej że w biurze było nam ze sobą przyjemnie, ja siadałam na biurku a on stał przede mną i potrząsał genitaliami powarkując przy tym jak borsuk

Gość aarika
no wlasnie nie moge tego olac bo to dla mnie wazne chodzi o kase musze ja miec jeszcze dopoki nie wyjade (z ta kasa to sprawy sluzbowe)

Gość lovemusic
Tak niektorzy chlopacy robia, graja niedostepnych zeby dziewczyna myslala caly czas o nim, , to jeden z naszych chamskich podrywow/gierek. Juz z tego wyroslem na szczescie.

Gość to witajjj
"Nie ma co generalizować, że faceci to świnie. Ja nigdy nie pozwalam na to, żeby jakikolwiek facet na mnie wpływał i powodował złe samopoczucie. I o dziwo nie zdarza mi się żeby któryś nie dzwonił po randce" :)

Gość to witajjj
"Tak niektorzy chlopacy robia, graja niedostepnych zeby dziewczyna myslala caly czas o nim, , to jeden z naszych chamskich podrywow/gierek." to nie są gierki a wasz styl bycia...macie kogos w dupie to olewacie i ranicie :) proste :)

Gość aarika
ty wyrosles z takich chamskich podrywow a on chyba juz nigdy nie wyrosnie bo jjuz jest za< stary"

Gość lovemusic
Jak sie przytulal to mu zalezy i w cos gra. Ty tez nie badz na jego zawolanie jak on cie olewa. Zobaczy ze traci kontakt to przyleci z rozami szybciej niz myslisz :DD

Gość to witajjj
"ty wyrosles z takich chamskich podrywow a on chyba juz nigdy nie wyrosnie bo jjuz jest za< stary"" boi sie kobiet :P

Gość to witajjj
"Jak sie przytulal to mu zalezy i w cos gra. Ty tez nie badz na jego zawolanie jak on cie olewa. Zobaczy ze traci kontakt to przyleci z rozami szybciej niz myslisz" jasne...fajne zycie z takim...kocha mnie gdy go zlewam a jak przytulam i całuje to ucieka i zdradza... debilizm totalny .. niech se róze w dupe wasdzi :)