Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpacz2222

brak erekcji

Polecane posty

Gość rozpacz2222

witam wszystkich. mam straszny problem niewiem co z tym zrobić. Jestem dziewicą a mój mąż prawiczkiem. 2 tygodnie temu wzieliśmy ślub i wyjechaliśmy na 2 tygodniową podróż poślubną. Między nami do nieczego nie doszło. Nie było nocy poślubnej :( Mój mąż nie ma erekcji. Wymyślałąm różne rzeczy, seksowna bielizna, próbowałam sama go podniecić i nic z tego. Może go nie podniecam ? Uważam, że jestem ładną dziewczyną, faceci się za mną oglądają. A może on wziął ze mną ślub dla kamuflarzu, żeby innych zmylić, może on jest gejem?? Już sama niewiem co myśleć.

prowokacja czy prawda ? facet bez erekcji i to jescze prawiczek nie chce mi sie wierzyć

Gość rozpacz2222
niestety prawdz, wiem że ciężko w to uwierzyć ale tak jest. Nawet nie mam się komu z tego zwierzyć i zkim pogadać. Może trzeba się udać do seksuologa ?

Gość john z otwocka
prowokacja według mnie... raz mu się mogło nie udać ze stresu, ale dwa tygodnie - i do tego prawiczek... szybciej bym uwierzył, że przez 2 tygodnie nie było seksu bo zanim włozył to się spuścił ;) ale przecież można spróbować za kilka(naście) minut drugi raz ;)

Gość john z otwocka
a jeśli to prawda to cóż... przynajmniej dostaniesz w kościele unieważnienie małżeństwa ;)

Gość łoś, po prostu łoś
wystąp o unieważnienie związku małżeńskiego z powodu wprowadzenia Cię w błąd przez męża i zatajenie jego ułomności, raz dwa się pozbędziesz impotenta i poszukasz normalnego faceta

Gość rozpacz2222
no właśnie chodzi o to , że ja go chyba wcale nie podniecam :( a może on mnie nie kocha :(

Gość rozpacz2222
a poza tym ja go kocham i mam tak odrazu unieważnić małżeństwo ??

Gość rozpacz2222
no i co ? nikt więcej się nie wypowie ??

Gość o masakrejszon
a on co Ci ma do powiedzenia w tej sytuacji?

Gość rozpacz2222
no włąsnie i tu jest dziwna rzecz, bo stwierdził, że sex nie jest najważniejszy a pozatym to niechce mnie wylorzystać jak jakąś pierwszą lepszą. Dziwna była ta odpowiedź. Wkońcu jestem jego żoną

Powiedz mu co czujesz w tej sytuacji. Jesli on nie da konkretnego powodu dlaczego tak jest to mysle ze powinniscie isc do seksuologa

Gość rozpacz2222
no też mu to zaproponowałam a on na to, że to nie jest konieczne bo sex nie jest najważniejszy. Boję się że kiedyś nie wytrzymam i zaczne szukać czegoś na boku.

ale jak ci wytlumaczyl,ze mu nie staje? mojemu slabo stawal na poczatku slabo ze stresu,ale po 2 miesiacach juz bylo ok

Gość rozpacz2222
ja 25 a mąż 27 wytłumaczył, że to niejest dla niego najważniejsze

jezeli to nie prowo ,to moim zdaniem wyszlas za impotenta,jego tlumaczenie ,ze w zyciu nie jest sex najwazniejszy jest absurdalne w tej sutuacji,jestescie mlodym zbyt mlodym malzenstwem by karmil Cie takimi bzdetami,owszem sex moze i nie najwazniejszy ....ale ...tu....dla mnie to jakas sciema.

Gość rozpacz2222
Bajka na dobranoc - dzięki wielkie kurcze może masz racje , no to musze go wręz zmusić żebyśmy poszli do lekarza i wtedy się dowiem co jest grane.

"sex moze i nie najwazniejszy" Ale po przemyśleniu- jednak jest najważniejszy :P

Gość eCutres4gfsde4443
Kamagra rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl Polecil mi kumpel.

Gość szalem
Na potencję bardzo dobry jest suplement diety - http://www.selectin.pl/ , który w przeciwieństwie do innych środków nie powoduje żadnych skutków ubocznych, jest całkowicie bezpieczny i można go przyjmować przez długi czas bez żadnej szkody dla naszego zdrowia.

Gość gość
Braveran niby bardzo dobrze działa, ten z reklam w tv, ale uważaj na podróbki, oryginał wygląda tak - http://www.i-apteka.pl/product-pol-37513-BRAVERAN-x-8-tabletek.html Mówię niby bo tak twierdzi kolega, któremu ... nie stawał. Twierdzi, że po miesiącu bzyka się jak młodzieniaszek - na szczęście nie mam okazji tego ocenić. Piszę całkowicie poważnie ;-)

Gość gość
idź do lekarza rodzinnego i niech przepisze jakiś środek na wzmocnienie erekcji.

Gość 44lata
a co na ten temat mowi katechizm?