Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BHP gg

Co myslicie o kobiecie majacej 40 lat

Polecane posty

Gość BHP gg

po rozwodzie i z dwojka duzych dzieci. Dodam, ze jest piekna, super w lozku i swiadoma swej kobiecosci. Czy ona jest w stanie stworzyc nowy szczesliwy zwiazek z kims kto nigdy nie mial zony i dzieci?

Nie uznaję rozwodów, więc nigdy bym się z Tobą nie związał. Ogólnie jesteś naznaczona przeszłościa i najbardziej słuszną opcją jest życie ze swoim wybrankiem. Na pewno możesz liczyć na życiowe ofermy, lub sobie podobnych. Life is brutal. Pozdrawiam 🖐️

Gość TAROT TYSIĄCE STAŁYCH KLIENTOW
Kochani już na samym allegro jestem ponad rok z wami zyskałam wielu ludzi zaufanie setki stałych klientów setki a nawet tysiące pozytywnych komentarzy..... http://allegro.pl/tarot-najtaniej-uwaga-nowe-zasady-u-mnie-i1780786330.html pozostałe aukcje http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=16500872 ZAJMUJE SIĘ TAROTEM w każdej dziedzinie ***UCZUCIA ***FINANSE ***ZDROWIE ***ANALIZA ZWIĄZKU *** ANALIZA DOCELOWA NA ŻYCIE ***WRÓŻBA MIESIĘCZNA ***ANALIZA FINANSOW ***ANALIZA CHARAKTERU ZAWODU PŁEĆ DZIECI NAJWIĘKSZĄ POPULARNOŚCIĄ U MNIE CIESZĄ SIĘ PYTANIA POJEDYŃCZE Z ODPOWIEDZIĄ OBSZERNĄ A TAKŻE WRÓŻBA MIESIĘCZNA ZAPRASZAM DO MNIE O KAŻDEJ PORZE WPROWADZIŁAM NOWE GODZINY OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU OD 12 DO 22 GODZINY OD PIĄTKU DO NIEDZIELI OD 12 DO 24 A NAWET DŁUZEJ KOCHANI WPŁATY DOKONUJECIE MAKSYMALNIE DO 2 DNI !

Gość TAROT TYSIĄCE STAŁYCH KLIENTOW
Kochani już na samym allegro jestem ponad rok z wami zyskałam wielu ludzi zaufanie setki stałych klientów setki a nawet tysiące pozytywnych komentarzy..... http://allegro.pl/tarot-najtaniej-uwaga-nowe-zasady-u-mnie-i1780786330.html pozostałe aukcje http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=16500872 ZAJMUJE SIĘ TAROTEM w każdej dziedzinie ***UCZUCIA ***FINANSE ***ZDROWIE ***ANALIZA ZWIĄZKU *** ANALIZA DOCELOWA NA ŻYCIE ***WRÓŻBA MIESIĘCZNA ***ANALIZA FINANSOW ***ANALIZA CHARAKTERU ZAWODU PŁEĆ DZIECI NAJWIĘKSZĄ POPULARNOŚCIĄ U MNIE CIESZĄ SIĘ PYTANIA POJEDYŃCZE Z ODPOWIEDZIĄ OBSZERNĄ A TAKŻE WRÓŻBA MIESIĘCZNA ZAPRASZAM DO MNIE O KAŻDEJ PORZE WPROWADZIŁAM NOWE GODZINY OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU OD 12 DO 22 GODZINY OD PIĄTKU DO NIEDZIELI OD 12 DO 24 A NAWET DŁUZEJ KOCHANI WPŁATY DOKONUJECIE MAKSYMALNIE DO 2 DNI !

Gość radek45
a ktoś coś od ciebie chce coś wiedzeć spadaj leszczu

Gość to witajjj
" Co myslicie o kobiecie majacej 40 lat" ze ma 40 lat "Czy ona jest w stanie stworzyc nowy szczesliwy zwiazek z kims kto nigdy nie mial zony i dzieci?" a ty?

Gość BHP gg
Dlaczego przekreslacie kobiete po rozwodzie? Nie rozumiem tego kompletnie.

Gość BHP gg
Uwazam, ze jej jest trudniej. Po przejsciach bywa trudniej na nowo zaufac, wciaz wierzyc. Osoba nigdy nie majaca zwiazku malzenskiego na swoim koncie wierzy( albo ludzi sie) ze jej sie uda. Nie ma tez tak wielu uprzedzen i obaw.

Gość johnny_cardoza
40 lat OK, skoro świetna w łóżku tym lepiej! Ale te dzieci :O Chyba, że już są dorosłe i ich nie ma na twojej głowie, wtedy OK.

Gość BHP gg
Dzieci sa duze. Chlopak 17 lat i corka 13. Sa dobrze wychowanymi i coraz bardziej samodzielnymi ludzmi. Nie bardzo rozumiem dlaczego ich udzial w tworzeniu tego zwiazku jest az tak wielki?

Gość emehbhbb
BHP gg a ty co,desperat,ze za 40latke z 2 dziećmi sie bierzesz?

Gość yhyuuo
A co mam myslec, jesli obydwoje chca byc razem i sie kochaja to dlaczego ma sie nie udac. A tak w ogole to nie pytaj innych, zwlaszcza na cafe.

Gość belerofront..
dzieci mają i to dużo, bo nie bierzesz jej samej tylko razem z dziećmi a to, że po rozwodzie nie ma nic do rzeczy dla dojrzałego faceta

Gość BHP gg
Zaden desperat. Ja po prostu pokochalem te kobiete i z kazdym dniem kocham ja coraz bardziej. Chce stworzyc cos konkretnego z nia. Problem polega na tym, ze ona sie panicznie boi, ze chwilami nie wierzy, ze nam sie uda.

Gość przyjebanym
polaczkom zawsze przeszkadzaja cudze dzieci niech ktory skoczy do Europy i zobaczy ile takich kobiet,po rozwodzie i z dziecmi wiaze sie na nowo z fajnymi facetami,nie zadnymi ofermami,tylko prawdziwymi mezczyznami ech-szkoda slow

Gość emehbhbb
BHP gg ile masz lat?

Gość BHP gg
Jej dzieci mnie zaakceptowaly. Nie wymagam i nawet nie snie, by zastepowac im ojca, bo ojaca juz maja. Staram sie byc dla nich wsparciem, zawsze sluze pomoca, lubie sie z nimi wyglupiac, jak trzeba powiedziec " nie" to tez umiem, tylko .... Ona wciaz nie potrafi optymistyczniej spojrzec w przyszlosc - nasza przyszlosc.

Gość emehbhbb
BHP gg ile maszlat i czy masz swoje dzieci?

Gość BHP gg
mam 37 lat

Gość emehbhbb
swoje dzeci masz?

Gość BHP gg
Nie mam wlasnych dzieci i nigdy nie mialem zony. Nie jest dla mnie priorytetem miec z Nia nasze dziecko. Tak wlasciwie to juz mamy dziecie, ktore dorastaja i trzeba im pomoc odnalezc sie w swiecie doroslych. Zreszta moja kobieta kategorycznie dzieci juz nie chce miec. ale nie to jest istota problemu. Ona po prostu nie wierzy, ze po kilku latach dalej bedziemy tworzyc zgrana pare, nie wierzy w dobra przyszlosc ze mna. Kocham Ja ogromnie, ... nie wiem jak mam ja przekonac, ze wierze, ze nam sie uda razem zestarzec?

Gość emehbhbb
BHP gg ile czasu jestescie razem?

Gość BHP gg
16 miesiecy 3 wrzesnia :)

Gość emehbhbb
BHP gg kednymsłowem,jestes chlop bez jaj :-) Chłop z jajami nie dadaje takich pyan w necie :-)

Gość BHP gg
Dlaczego? Wkurza mnie czasem jej pesymizm wzgledem nas i dlatego zaczynam sie zastanawiac, czy ktos taki jak Ona, po przejsciach, nie pierwszej mlodosci (aczkolwiek wyglada wspaniale) jest w stanie stworzyc nowy zwiazek?