Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markiliusz

Powroty.

Polecane posty

Gość Markiliusz

Spotykamy sie z 2-3 msc...od tego momentu dawalismy sobie kilak razy spokoj...i znow wracalsimy. Ostatnio poweidziala ze to na pewno koniec (tak jak kilka razy wczesniej)...i dzis znow sie odezwala, tak jak i za kazdym wczesniejszym razem ;] napisala ze nie wie co ma w tej sytuacji napisac i ze nie chce ze mna tracic kontaktu itd...dokladnei tak samo jak ostatnio i mimo wszystko wrocila. wtedy ja bylem pizda i sam nie wiedzialem czego chce, teraz jestem pewien i chce ja odzyskac, czy mozliwa jest znow powtorka z rozrwyki ?;]

Gość zxzxzxzxzxzxzxz
możesz mieć pewność że jej zależy 🖐️

Gość to witajjj
tak...do nastepnego razu

Gość TAROT TYSIĄCE STAŁYCH KLIENTOW
Kochani już na samym allegro jestem ponad rok z wami zyskałam wielu ludzi zaufanie setki stałych klientów setki a nawet tysiące pozytywnych komentarzy..... http://allegro.pl/tarot-najtaniej-uwaga-nowe-zasady-u-mnie-i1780786330.html pozostałe aukcje http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=16500872 ZAJMUJE SIĘ TAROTEM w każdej dziedzinie ***UCZUCIA ***FINANSE ***ZDROWIE ***ANALIZA ZWIĄZKU *** ANALIZA DOCELOWA NA ŻYCIE ***WRÓŻBA MIESIĘCZNA ***ANALIZA FINANSOW ***ANALIZA CHARAKTERU ZAWODU PŁEĆ DZIECI NAJWIĘKSZĄ POPULARNOŚCIĄ U MNIE CIESZĄ SIĘ PYTANIA POJEDYŃCZE Z ODPOWIEDZIĄ OBSZERNĄ A TAKŻE WRÓŻBA MIESIĘCZNA ZAPRASZAM DO MNIE O KAŻDEJ PORZE WPROWADZIŁAM NOWE GODZINY OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU OD 12 DO 22 GODZINY OD PIĄTKU DO NIEDZIELI OD 12 DO 24 A NAWET DŁUZEJ KOCHANI WPŁATY DOKONUJECIE MAKSYMALNIE DO 2 DNI !

Gość to witajjj
debile

Gość Markiliusz
czyli teraz nie mgoe tego zjebac i pokazac ze mi tez zalezy ?:)

Gość MarkiMark
Pewnopsć!

Myślę, że może coś w waszym związku było nie tak dlatego ciągle odchodziła, z drugiej strony wraca bo jej zależy na Tobie. Próbuj :)

Gość Markiliusz
tak tak, juz wiem co bylo nei tak, dlatego postqaram sie teraz to zmienic...to ze napsiala odbieram jako jakas "chec" i to ze mimo tego co mowi nie jest jeszcze wszustko skonczone :) podobno jak kobiea mowi "nie" to nie znaczy wcale ze naprawde mysli nie :D

Gość PoetikEmrat
Faktycznie tak jest?:>

Gość trędupęotretuar
Moim zdaniem tylko ciotowate typy wracają i zrywają, i ponownie zrywają. Ciotowate życie, ciotowate przygody w powroty. Normalni ludzie jeśli już wracają, to uzgadniają, co bylo nie tak, i starają się naprawić dawne błędy, ale cioty bawią się w zająca i marchewkę, i w ten sposób tracą cenne chwile życia, oraz marnują szansę na miłość bo po prostu nie mają pojęcia, jak miłość powinna wyglądać i jak należy o nią dbać. W sumie gównojady jesteście oboje i pasujecie jak ulał do waszego zasranego życia pełnego rozstań i próbowania marchewki :P

Gość Markiliusz
Aha;]

Gość BezczelniParias
zalezy zalezy

Gość Onaaaaon
jak dzieci :D