Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grujądoli'a

moja dziewczyna jest na stomatologii-wygrałem życie:D

Polecane posty

Gość grujądoli'a

kasy brakować mi na pewno nie będzie:D współczuję tym co mają laski przyszłe nauczycielki haha nie lubię bab pasożytow.

Gość grujądoli'a
zazdrośnicy:)

Gość grujądoli'a
a tak na poważnie-jestem po prostu z niej dumny:) bo dziewczyny kumpli mało ambitne-jakaś pedagogika, turystyka-toz to nie studia

Gość a ty co ze swoim życiem
robisz??czy będziesz pasożytował na tej biednej dziewczynie??jakoś nie czuje sie gorsza, a nie poszłam na studia, i kasy nam też nie brakuje, wiec zastanów się

ooo w końcu ktos wygrał życie :D ale na kafe??... coś niemożliwe... wiem! PROVO! :D:D:D:D:D :D

Gość grujądoli
bez przesady.gdybym miał gorsze studia od niej,źle bym się czuł z tym że pani stomatolog zadaje się z jakimś nieudacznikiem.to ja chce zarabiać na rodzinę:)

Gość zbychuuuuu
paweł?

Gość wacekkkk
nie ma kobiet idealnych.na pewno prowadza się na prawo i lewo:D

Gość grujądoli
nie.do tego wierna jest i zakochana we mnie:D ideał! W końcu moi rodzice nie kręcą nosem jak to było przy innych dziewczynach .moich ex

Gość grujądoli
hehehe jak się komuś układa to od razu prowo.

Gość to ze studiuje stomatologie
nie oznacza ze po bedzie zarabiala krocie. jeszcze niedawno byl tu temat laski ktora skonczyla stomatologie i zalila sie ze zarabia zaledwie 2 tys zl miesiecznie, wiec nie mow hop :)

Gość grujądoli
jak jest do dupy to trudno się dziwić.trzeba lubić to co się robi.a nie przychodzić do roboty za karę

Gość Phi...
Ja wygrałem życie podwójnie. Mam żonę na stomatologii i robię specjalizację z ginekologii :classic_cool:

Gość nigdy nie bede Twoja
raczej ona wygrala , a nie Ty :D:D:D

Gość zbychuuuuu
paweł to ty tu piszesz?

Gość stoma dobry fach
:)

Gość Polecam stomatologię
Stomatologia to bardzo ciekawe studia, ciężkie szczególnie pod koniec i właściwie nauka całe życie-kursy, szkolenia, specjalizacja. Sporo pracy ale też trochę więcej kasy no i nad czym boleje mało czasu dla domu i rodziny, ale wszystko da się zorganizować. Właśnie te "trochę więcej kasy" przydaje się na nianie i sprzątaczkę 3 razy w tygodniu, na obiady w restauracji i jeszcze "coś" tam zostanie:). Najfajniej jak się ma swój gabinet, bo robiąc u kogoś z kasą już jest mniej ciekawie, ale praktykę trzeba gdzieś zdobyć. A co do miłości to już różnie to w życiu bywa, ja podczas studiów miałam 4 chłopaków w tym 2 narzeczonych i każdego " kochałam szalenie", ale to ten ostatni został moim mężem:), także nie ma co w życiu za dużo planować:) Pieniądze, które dają mi powiedzmy "spokój i bezpieczeństwo" zaczęłam zarabiać po 7 latach od ukończenia studiów, w 2 lata po otworzeniu swojego gabinetu, ale też nie przesadzajmy takie wielki kokosy to to nie są a gabinetów coraz więcej i inwestować trzeba, żeby w tyle nie być.

Gość gość
Przy klotni ci nie zazdroszcze