Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniasaaa

co sądzicie o ślizgawce dla malucha

Polecane posty

Gość parodia życia
taka sama ok. mca temu była w Biedronce za 100 zł. Też się zastanawiałam czy nie kupić

Gość parodia życia
mam na myśli tą pierwszą

Gość grejs keli
bezsensowna moim zdaniem. mały ma 2 lata i jest dla niego po prostu za mała. na placu zabaw ma frajdę zjeżdzając z największej zjeżdzalni więc myślimy nad zakupem czegoś większego

Moi mają ale nie taka ze snoby tylka taka - tukana. Tansza byla a dluższa ciut. Mają już ponad 3 lata. Lubią na nią wchodzic i ogladac tv- jak kury na grzędzie. Mają tez basen z pileczkami i tam sobie zjezdzają na tej zjezdzalni. Jak masz miejsce w domu to super sprawa. Na podworku mamy pelnowymiarową zjezdzalnie z placem zabaw ale w przyszlym roku bede musialą pilnowac Lolę zeby sobie zebów nie powybijała. Na tej bedzie mogla szaleć (tej malej w domu) W leci im ją wstawiam do basenu :)

Gość aniasaaa
moja córka ma 2 lata. Nic innego na prezent urodzinowy nie przychodzi mi do głowy :( Zastanawiam się nad bezpieczenstwem wchodzenia na nią. Czy oby aby ona nie bedzie niestabilna

http://allegro.pl/smoby-zjezdzalnia-krola-king-slide-slizg-310153-i1768387385.html Ja polecam taką jak wkleiłam. Mam ją i sądzę że to był jeden z najlepszych zakupów jakie zrobiłam. Kupiłam ją jak moja starsza córka miała 2 latka teraz ma 4,5 i nadal z niej zjeżdża. Polecam bo mam ją już 2,5 roku cały czas jest na podwórku (chowam tylko na zimę) wygląda jak nowa, jest solidna i myślę że jeszcze długo będzie używana bo obecnie mam drugą córkę niespełna 2 letnią i też ją bardzo lubi.