Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hidijami

Czy ktoś rozumie męski tok myślenia i postępowania?

Polecane posty

Gość hidijami

Mój były chłopak po zerwaniu dzwonił raz na 6 miesięcy aż w końcu udało mi się go spławić. Jakieś 1.5 roku temu poznałam chłopaka, ale nie mamy kontaktu. Jedynie to on się pojawia raz na 5 miesięcy i na mnie patrzy, wręcz nie może oderwać ode mnie oczu, ale nie podejdzie i nigdy nie jest sam. A to z kolegą, a to z koleżanką. A wiem, że on tam nie mieszka. Czemu chłopaki się tak odzywają raz na jakiś czas. O co tu chodzi? a wiem że mu się podobam.

Gość hidijami
cisze się ale mimo to moze ktoś się wypowie bo ja nie mam zielonego pojęcia...z chęcia bym się kogoś poradziła więc pytam was;)

Gość niedobrze_mi
Raz na 5 miesięcy się pojawia i na Ciebie patrzy ..... hm.... Zgłoś to na policję.

Gość hidijami
czy ktoś potraktuje to pytanie poważnie?

Gość nie nie nie nienormalna
pojawia sie raz na 5 miesiecy ?? a twój były dzwonił raz na pół roku i udało ci się go spławić :D:D to ile to trwało czasu że zdążyłaś to oszacować? 10 lat?:D

Gość nie nie nie nienormalna
gdy ja poznałam chłopaka z którym jestem już ponad rok, zdobył mój nr tele, i strał się miesiąc, nalegając na spotkanie. z mojej strony olewka. ale nie dawał za wygraną, więc spotkałam się z nim raz drugi i tak po 2 miesiącach staliśmy się parą. co to za podchody półtoraroczne .

Gość kacza pacha
heh, ja ze swoim mialam tak samo, najpierw romansowanie latem, potem przypomnial sobie o mnie zima, pozniej odezwal sie w kolejne wakacje, no i kolejnej zimy ja juz nie wytzrymalam i sie umowilam, od paru lat jestesmy para :) a facet po 30.. pozniej przyznal, ze myslal, ze tylko sie z nim zabawiam, jak to na mloda sikse przystalo :)

Gość hidijami
kacza pacha to ty do niego podeszłas? czy to w końcu on zaczoł to wszystko?