Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JPOFK

Nie mam się do kogo odezwać w szkole

Polecane posty

Gość JPOFK

Pokłóciłam sie z głupimi koleżankami, kretynkami, moze jakoś przeżyję ten rok ktoś ma podobnie?

Gość dziaddek
no juz niedlugo gimnazjum otwieraja

Gość Donata00
eee... olej suki

Gość JPOFK
u mnie jest tylko 4 dziewczyny, takżae z wyrzutkami już sie nie zadaję, wiec nie mam z kim a chodze do policealnej a nie gimnazjum

Gość Okinawa Sushi
No właśnie czyli na przykład ze skizto

Gość JPOFK
nie mogę sie nawet przepisać do innej grupy, bo mój kierunek jest jeden, chyba że oleję semestr i zaczne go w przyszłym, ale chyba nie warto

To może warto zacisnąć zęby i wziąć koleżanki na kawe, czy lody :D:D Okinawa Sushi - ze mnie taki wyrzute, że ho ho

Gość JPOFK
no właśnie nie warto, bo to są dziadówki co mnie tylko wykorzystują do tej pory liczyłyby na darmową wódke na imprezach, gdyby nie to że postanowiłam im to ukrócić, mają starych to niech ich utrzymują dziadują na wszystkim, wstyd z nimi gdzieś wyjść bo kurwa kupią kebaba na ulicy i włażą do knajpy zjeść a ja musze coś zamówić żeby nas nie wygonili w dodatku te pasztety myślą że są ładne :O

Gość JPOFK
doradźcie coś myślicie ze lepiej sie z nimi pogodzić czy samej przetrwać ten rok, wiem że samemu w szkole jest ciężko, ale mi duma nie pozwala zeby wyciagać do nich rękę na zgodę

Ja mam podobnie. zazdrosna laska odwróciła odemnie przyjaciółkę. ale przeżyję. ide do klasy maturalnej więc to tylko pare miesięcy:)