Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaarambaaaa0128w763

Urodziny dwa w jednym

Polecane posty

Od jakiegoś czasu wiedizałam o urzoinach mojego przyjaciela więc odłożyłam na prezent 40zł;) ale dzisiaj powiedział mi że te jego urodziny będą połączone z 18 jego brata;/ I tu problem jakie dwa prezenty kupić za taką kase?? Urodziny są jutro

prosze o pomoc

Gość redygiera
Co to znaczy polaczone? Jesli tamta osoba Ciebie nie zaprasza, ale wiesz kto to znasz nawet z widzenia (bo zakladam ze jakbyscie sie dobrze znali to by Cie zaprosil) to kupujesz prezent temu kto cie zaporasza,. Ewentualnie temu bratu jakis drobiazg, zawsze nie bedziesz sie glupia czula z pustymi rekami, jakis mily drobiazg ale dwa prezenty??

tzn ten mój przyjaciel by mnie wiziął jkao os.towarzszącą na urodziny brata;) więc tak czy siak bylabym na tej 18. Dobrze nawet ten drobiazg ale jaki??

Gość redygiera
ahaaaa! os. towarzysza! wiec wtedy ten Twoj przyjaciel lepiej wie co dla brata bedzie Ok, to moze sie po prostu doloz, czy musicie oddzielnie? Rozumiem, ze przy okazji chcesz przyjacielowi sprawic prezent bo ma swieto, ale to wszystko zalezy ..hmh od wielu rzeczy dlugo sie znacie? znasz jego gust, jakie ma hobby? i w jakim jest wieku?

nie nie przyjaciel i jego brat robia urodziny wspólne;) brat zaprasza kogoś i mój przyjaciel tez ;) ale i tak większośc osób co będzie to ich wspólni znajomi;) no znamy się rok ale zato bardzo dbrze jesteśmy prawie jak para tylko nie oficjalnie więc mówi ż to mój bardzo dobry przyjaciel;) na bzika na punkcie piłki , trenuje sztuki walki i ma 20 lat ;) Więc dla neigo jakis prezent i dla brata drobiazg ale właśnie nei wiem jaki...

Gość redygiera
rozumiem, wiesz może na ta osiemnastke brata to jakis gadzet troszke "zboczony" typowo na osiemnastke jesli chlopak ma poczucie humoru, to niezobowiazujece, chociaz powiem ci ze ja i moi koledzy tez rok temu obchodzilimsy 18-stki nikt raczje nie preferowal takich malo praktycznych prezentow, ew. jako dodatek do czegos, no ale to to nie siostra nie kupisz mu bukietu badz ładnych zestawow slodyczy :P Twoj przyjaciel ma ciekawe hobby ale kobiecie trudno cos wymyslec na prezent w zwiazku z nim. skoro dobrze go znasz to moze jakies kosmetyki? do golenia czy woda toaletowa? albo jakis wypasiony pendrive? Dobra ksiazka? Element ubioru,typu krawat? Bo raczej nie skarpetki :P

dzisiaj chodziłąm troche po sklepach i w kwiaciarniach sa takie rzeczy z drewna i na osiemnaste jest troche tego;) hmm a pendrive ile może kosztować??

Gość redygiera
Nie wiem jak on sie sprawdza technicznie, ale podobno niezły już za min. 30 - 40 zł mozna kupić.

ale w sumie może już ma pendrive hmm:) co jeszcze moge mu kupić?? i temu bratu co?

up up:)