Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzie tak jak ma byc

dziewczyny zazdrosne o swoich chlopakow

Polecane posty

jak w temacie;)sa tu jakies dziewczyny zazdrosne o swoich chlopakow?;) podzielcie sie jak to u was jest:) ukrywacie swoja zazdrosc czy wrecz przeciwnie?

up

Ja jestem bardzo zazdrosna o swojego :s jak zaczynam sie czepiac o jakas kolezanke zawsze mi mowi ze nie mam sie czym martwic itd. ale widze jak niektore laski na niego patrzą, ale jak narazie jest wierny jestem pewna :) olewa wszystkie ... :) nigdy przy mnie na inna nie spojrzal :) ale czasem nie wytrzymuje i sie tam o cos czepiam.. jak nie odbiera to strasznie sie wkurzam i ciagle wypytuje o zdrade... :s:S nie wiem jaki, cudem on jeszcze ze mna jest :) jestem niestsety chorobliwie zazdrosna i nie ukrywam tego a co !

Ja jestem zazdrosna ;) oczywiście że tego nie ukrywam;p czasami mój Ł. specjalnie mnie denerwuje i mówi że koleżanka z pracy coś tam coś tam.:D

Ja jestem bardzo zazdrosna o swojego :s jak zaczynam sie czepiac o jakas kolezanke zawsze mi mowi ze nie mam sie czym martwic itd. ale widze jak niektore laski na niego patrzą, ale jak narazie jest wierny jestem pewna :) olewa wszystkie ... :) nigdy przy mnie na inna nie spojrzal :) ale czasem nie wytrzymuje i sie tam o cos czepiam.. jak nie odbiera to strasznie sie wkurzam i ciagle wypytuje o zdrade... :s:S nie wiem jaki, cudem on jeszcze ze mna jest :) jestem niestsety chorobliwie zazdrosna i nie ukrywam tego a co !