Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kundzia strachliwa

hej macie jakieś fobie? dziwne lęki? ja brzydzę się krwi. poręczy i siedzeń...

Polecane posty

Gość kundzia strachliwa

... w autobusach i chorób i chemicznych substancji. macie takie rzeczy? że obsesyjnie o czymś myślicie? nie możecie czego dotknąć lub gdzieś przebywać?

boje sie klamek ( glupie ale prawdziwe) schodow bo raz tak zajebbalam w plecy ze myslalam ze mnie karetka wywieza, nie moge miec otwartch drzwi w ubikacji bo inaczej sie nie zalatwie, zamek musi byc

Gość bedzie tak jak ma byc
pajaki

Gość Donata00
ja się boje szczekania psów ogólnie lubię psy a jak nagle zrobi chał chał jak ktoś koło drzwi przejdzie to jak skocze to mi tak strasznie bije serce

boję się być sama w domu, boję się porażenia prądem i szczurów

Gość w wyścigu szczurów jestem świn
o ja kocham szczurki :) i być sama w domu ;) mam za to fobię społeczną i boje sie ognia, gazu , kuchenki, poparzeń, burzy, piorunów... porażenia prądem też oraz owadów zwłaszcza os, szerszeni i pszczoł

Gość witak shizo
burzy, nie wlaczam nic do pradu bo sie boje porazenia, bak szerswzeni os , przczoł...straosci, pijakow, jak ktos slabnie tez.

Gość gunierta
a ja się boję plemników :) np. że zostaną na rączce od prysznica po moim współlokatorze...

Gość gryzlili
KRWII !!! że się czymś zerażę, hifem albo żółtaczką. nie dotknę nikogo kto ma jakieś zadrapanie, nawet z plastrem. wczoraj zobaczyłam czerwoną plamę na chodniku (pewnie od czegoś innego) to przeszłam na drugą stronę ulicy

Gość Macius skarbie :(((((((
ja się boję , że Maciuś już do mnie nie wróci i boję się, że jest nieszczęsliwy... boje się obudzić w nocy i bojęsię obudzić w trumnie jak już mnie zakopią :(

Gość hau hau zyeby
a nie chał chał. chaly to z was sa

Gość hehehegefr
a ja sie boje- brzydzę zapałek. wiem, głupie. mam obsesje pod względem brudnych rąk, ciągle myje. Nie lubie też brudu...np malych okruchów na stole, i brzydze sie osób, które mają bród za paznokciami.

Gość ja si e boje
wycia psa = oznacza ze ktos umrze ciemności, spie przy zapalonym świetle w jaki sposób walczyć z lękiem przed ciemnością?

Gość przestaniesz sie brzydzic
krwi jak chociaz raz w zyciu wypatroszysz swieze ryby na obiad. Tez tak mialam, a teraz nie robi mi to

Gość Macius skarbie :(((((((
do osoby z lekiem przed ciemnością - a w dzieciństwie spałaś w ciemnosci czy przy małej lampce?

Gość najbardziej ubwaiła mnie
Gunierta, hihihihihihiihihihihi, chachachachachachacha!!!!!!!!!!!!!

Gość bałam się kiedy
na morzu w czasie kiedy płynę statkiem zerwała się burza. Bardzo nieprzyjemne uczucie i zwiększa świadomość o potędze natury i jej nieprzewidywalności

Gość minervawkurviona
brzydzę się żuków i wszelkich robalów. Na widok tego dziadostwa trzese sie cała, mam dreszcze i piszczę (nie moge nawet opanowac tego krzyku, on sam ze mnie wychodzi:O) brzydze sie takze skórką od pomidora, normalnie na rzyganie mnie zbiera jak ktos obiera pomidora

Gość dziunia125
-robactwo -pijani menele -insekty -kuchenka gazowa -burza i błyskawice

Gość kjhgvf
chorych psychicznie starosci chorob biedy robactwa to oczywiste krwi -panicznie !tylko moja mnie nie przeraza

Gość fefefwed
ja sie boje wszystkeigo mam nerwice lękowa i matrectw

Gość mijjjjjja
gryzlili miała to samo!!! nie wierze że ktoś mże byc tak samo powalony jak ja omijałam wszystkie plamy na chodnikach jak w sklepie ktoś się skaleczył to już z niego nie jadłam nie dotykałam takich osób nie jadłam ryb bo w morzu ludzie moczą tyłki nie chodziłam do fryzjera bo mogę coś złapać aż stwierdziłam że marnuje życie i wolę już chorować niż bać się i bać

Gość lulilililaaaj
ho! z tą trumną i przebudzeniem po zakopaniu to nieciekawa sprawa. dlatego chciałabym być spalona. Ale też boję sie o tym pisac i myśleć... bo boję się śmierci, tego że jak bedę stara to będę mieć jakieś choroby - tak jam wszyscy - nie mogę jakoś się z tym pogodzić, że trzeba tak w życiu cierpieć - czasem jak zaczynam o tym myśleć to robi mi się strasznie smutno. I boje się takiego smutku, że już mi zostanie i będę taka smutna do końca życia.

Gość zyrafka102
ja się brzydzę łusek rybich bleeee:/ i w ogóle ryb :/ i boje się kiedy słyszę karetke

Gość noki noki
ja boje sie wysokosci i wody gdy nie widzie dna.

Gość gryzlili
mijjjjjja ---> ale tak sobie stwierdziłaś i przestałaś? i teraz o tym nie pamiętasz? nie zwracasz uwagi? ja chciałam przestać zwracać uwagę, ale nie potrafię.