Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zafantazjowana

podsumowanie lata

Polecane posty

Nie wiem czy pisze ten temat dla kogoś, czy bardziej dla siebie... zostanę przy opcji, że dla siebie ;) podsumowując lato 2011, które choć paradoksalnie trwa do września, dla mnie kończy się z pierwszym zaoranym polem, co w mojej głowie wszczyna alarm typu wnioskuje: *ani razu nie zamoczyłam się w jeziorze dalej niż do kostek *nad morzem byłam tylko raz *moje majowe postanowienie, aby opalić się na czekoladkę legło w gruzach, gdyż w lipcu tylko 4 dni (!) nie padało plusy tego lata: *zrobiłam kurs na prawko *w końcu przeczytałam w deszczowe dni książki, które chciałam przeczytać w jesienne dni Dziś ponoć najcieplejszy dzień jaki trafił się w tym roku, a ja zamiast cieszyć się nim, siedzę na kafe... ale... ale... zaraz zmykam na rower w ten piękny JESIENNY dzień :)

Gość dgdsssgsdafsdas
urzekla mnie twoja historia

no wybacz, ale robiąc to prawko tak mnie poniosło, gdy powiedział, że traktorem także mogę jeździć że... no zresztą sam napisałeś ;)

Podsumowując lato mogę powiedzieć że było raczej udane :) kilka tygodni nad morzem, potem jakieś mniejsze wypady nad jezioro, do rodziny...itp :) pogoda mogła być lepsza ale i tak było fajnie :)

Gość moje jak zwykle czarujace lato
w te wakacje: -stracilam prace -bylam co prawda na urlopie, ale tuz po tym jak ta prace stracilam wiec nastroju nie mialam zbyt oszlamiajacego -mialam w te wakacje znalezc faceta, skonczylo sie na durnym romansie z bylym iw dodatku nazarlam sie stresu, gra nie warta swieczki -w czerwcu spadla na mnie informacja porazajaca moje zycie -2 razy zostalam wystawiona podsumowanie-zajebiste wakacje, zaczyna sie wrzesien szukanie pracy, potem studia i tyle odpoczelam

Po przeczytaniu stwierdzam to samo ;) wolisz tytułami, a nie pozycjami? :P będzie szybciej i prościej... równocześnie seksowniej i bardziej praktycznie ;)

Gość pewnie ze tak:):):)
a jaka to info bo mnie zaciekawilo? Autorko - jaka jesien???!!!

z ta info to do mnie? oj nie moge, czuje sie nie komfortowo myslac o tym, a co dopiero piszac. To bedzie moja dozgonna tajemnica. acha, w te wakacje planowalam jeszcze wyszlifowac na glancus moj angielski, ale skonczylo sie na paru rozmowach podczas urlopu. Alez zajebiscie mi wakacje minely :/

autorko, dzieki, lubie jesien teraz wiele sie spoedziewam, moze przez sam fakt lepszej aury i mi sie bedzie lepiej funkcjonowalo i zycie zacznie mnie lubic ;)

Autorko, Tobie tez radosnej jesieni ;) dobra, spadam na impreze tylko nie wiem w co sie ubrac, taki gorac a zamierzam bawic sie do pozna. Choojowa pogoda! Pozdr

Pomarańczowy Skurwysyn oświecając mnie teoretycznie bądź praktycznie, co to jesień średniowiecza, będę dozgonnie wdzięczna ;)