Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sala_samobójców

zamknięty świat, rany otwarte

Polecane posty

Gość sala_samobójców

miesiąc temu zostawił mnie chłopak, z którym byłam dwa lata... nie mogę bez niego żyć!! nie chce bez niego żyć.. nie mam na nic ochoty.. nie mam na nic siły, nie mam siły, żeby iść się umyć, żeby zjeść chociaż nie pamiętam kiedy zjadłam coś 'porządnego'.. wszyscy mi mówią : zrób tak żeby był o ciebie zazdrosny, baw się tak jak on!. ale ja nie potrafię.. tak bardzo go kocham, tak bardzo mi go brakuje.. nie wiem co mam robić.. powiedziałam mu, że się nie poddam, że będę o niego walczyła, że będę się starała.. ale czy to coś da..?

Gość sala_samobójców
nie rozumiem... ?

Gość sala_samobójców
tylko, że ja go baaardzo kocham.. naprawde nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo..

Gość sala_samobójców
nie chce go stracic na zawsze...

"naprawde nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo.." Aż tak? Nie no to od razu zmienia postać rzeczy, taka miłość... ...że on teraz się świetnie bawi, bez ciebie. Rozumiesz?

Gość sala_samobójców
aż tak bardzo :( wszystko mi go przypomina :( nie radze sobie z ta mysla, ze go juz nie mam :( tyle z nim przezylam, tyle sie od niego nauczylam.. ciesze sie i dziekuje Bogu ze pojawil sie w moim zyciu ale dlaczego na tak krotko... ja tak dalej nie chce..

Gość sala_samobójców
rozumiem ze z waszej perspektywy to wyglada zalosnie.. ale gdyby was takie cos spotkalo.. chociaz przez chwile sie zastanowcie.

Gość sala_samobójców
ja mam 18 a on 19.. jeszcze jestesmy mlodzi.. ale czuje ze to jest to.. nie chce innego!!! on byl tym jedynym.. na zawsze... :(

Gość sala_samobójców
i wiek nie gra roli.. licza sie uczucia

Gość sala_samobójców
ale wlasnie nie jest nigdzie powiedziane ze on do mnie nic nie czuje... moze potrzbuje dluzszej przerwy.. nie wiem juz co mam o tym myslec..

Gość sala_samobójców
tylko z enie moge sie ogarnac.. jak myslisz powinnam sobie pozowlic na male szalenstwa typu dyskoteka albo cos w tym stylu??

Gość sala_samobójców
dziękuje, że mogłam sie jakos wyzalic :) i dziekuje za rade :)

Gość dfdggfgdfg
jestes po prostu zalosna. nie dziwie mu sie, ze cie zostawil.

Gość dsddfdfdfdfdf
walka nic nie da bo on juz cie nie chce. tez to keidys przezylam, ale czas leczy rany, za rok juz o nim zapomnisz

Gość sala_samobójców
dfdggfgdfg : dlaczego uważasz, że jestem żałosna?? to, że Kocham to jest dla Ciebie żałosne??

Gość to wyjdz naaaaa
" tak bardzo go kocham, tak bardzo mi go brakuje.. nie wiem co mam robić.. powiedziałam mu, że się nie poddam, że będę o niego walczyła, że będę się starała.. ale czy to coś da..?" a on teskni za toba? jak myslisz?

Gość sala_samobójców
tęskni, bo rozmawiałam z naszym wspólnym kolegą i mi powiedzial ze teskni

Gość idiotka z ciebie
wariatko obejrzyj najpierw drugi raz uważnie film zanim nadasz sobie taki nick nie wiem jak można drwić z takich rzeczy a jak nie wiesz o co chodzi w filmie to się zastanów dwa razy i zapytaj znajomych a nie takie nicki i nazwa tematu ....... brak mi słów. nie wiem to szpan ma być??

Gość idiotka z ciebie
no chyba że sama tworzysz salę samobójców zaczepiasz ludzi na kafe poźniej udajecie się w wirtualny świat i opowiadasz o samobójstwach i cięciu się bo to są te otwarte rany i może przez ciebie też ktoś popełni samobójstwo???

Gość sala_samobójców
oglądałam ten film już 5 razy ;] i nie wiem o co Ci chodzi, moge sobie dac nick i temat jaki tylko mi sie podoba i ty masz gowno do gadania.. a jak ci cos nie pasuje to po co patrzysz na moja dyskusje.. wolny kraj kazdy moze pisac co chce i jak chce a ty mi tego nie zabronisz. i nie mam zamiaru nikogo zmuszac do samobojstwa ani nic, mam swoj problem opisany wyzej, przeczytaj sobie bo o samobojstwie nie pisze..

Gość sala_samobójców
i wiem o co chodzi w tym filmie bo nie jestem głupia.. wiem co to rany otawrte ;] takze odpusc sobie ;]