Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychowałam kurwę i złodziejkę

ludzie no trzymajcie mnie bo mnie szlag trafi zaraz! co ta kurwa wyrabia

Polecane posty

Gość wychowałam kurwę i złodziejkę

mam 43 lata i 21 letnią córkę, mąż i ojciec odszedł od nas jak córka miała 6 lat i wiecie co? nie dałam sobie rady, poniosłam klęskę wychowawczą pilnowałam, przestrzegałam, kazałam do domu wracać przed zmrokiem, goniłam do nauki, i na nic się zdały moje wysiłki, ta kurwa zaszła w ciążę z jakimś gachem, wiecie jak się o tym dowiedziałam to normalnie białej gorączki dostałam, wyrzuciłam dziwkę z domu, jak stała tak kazałam jej wypierdalać, taki wstyd, w ciąży bez ślubu, przecież nie będę utrzymywać pod swoim dachem jakiejś dziwki z bękartem, i wiecie co? i ona się do swojego gacha wprowadziła, normalnie patologia, co za rodzinka, jego rodzina ją tam z otwartymi rękami przyjęła, dziwkę z bękartem, ale oni tam wszyscy dobrzy, ani ich kto widział na niedzielnej mszy, patologia tam jest to i ta dziwka tam sie nadaje, ja dzwoniłam na policję, zgłaszałam że oni tam dziwkę z bękartem ukrywają, że libacje robią, że porządek zakłócają, ale policja ma to gdzieś, i oni już tak tydzień czasu jak bez ślubu żyją, ale dzisiaj to przegięła pałkę ta dziwka normalnie przyszła w obstawie tatusia (mojego byłego męża a swojego ojca) przyszła do mojego mieszkania, że też zamków nie zmieniłam jak ją wywaliłam z domu, przyszła i mnie normalnie okradać zaczęła, rzeczy mi z mieszkania wynosić zaczęła, wiecie, komputer rok temu kupiła, w tym roku kino domowe na raty na córkę kupiłam bo ja mam niską rentę a córka pracuje i nawet nieźle zarabia, więc na nią kredyt i ona płaciła, ciuchy co je nosiła, wszystko pozabierała, nawet jakieś pieniądze co zostawiła to zabrała, wiecie ja zadzwoniłam po policję że mi mieszkanie okradają, przyjechała policja i się tylko patrzyli nic nie zrobili, przecież to było w moim mieszkaniu to to wszystko moje było, i jeszcze mnie policja skuła jak w pysk tej szmacie wyrżnęłam i na byłego męża się rzuciłam i bić go zaczęłam, normalnie co za kraj ludzi złodzieje okradają a policja nie reaguje no ludzie, co ja mam robić? co ja mam zrobić z tą dziwką? jak mogę zniszczyć jej życie? może wynająć jakąś kobietę młodą żeby tego jej gacha co z nim ta dziwka jest, żeby go uwiodła i żeby zdradził tą dziwkę moją córcię, co o tym myślicie?

Gość tttttttrrrrrrrrrryyyyyykkk
jaka matka taka córka :D

Gość zyrafka102
patologiczna to ty jesteś w tym przypadku :/ żal

Gość droga owieczko boża
ja Cię lubię i zawsze chętnie wysłucham. Co tam dalej z tą córką?

Gość van helsing
owca, to ty kretynko?

Gość droga owieczko boża
to bardzo przykre. A nie chcesz spróbować znów w Niemczech?

Gość zyrafka102
sie nie dziwie ze cię mąż zostawił a teraz córka...:/ to ty chcesz ja okraść hehe

Gość robinsonia
jeżeli zależy ci tylko na kinie i zniszczeniu własnej córki to sama jesteś szmata a córka jak widać miała z kąd wynosić przykład na życie, a z tym gościem się jej ułoży i będzie szczęśliwa może w końcu, może rodzina niezbyt religijna ale za to nikt jej od kurew nie wyzwie prędzej już pewnie oni do kościoła pasują niż ty patologio. Tyle w temacie.

Gość jeżeli to prawda to jesteś
chora psychicznie, mam 23lata i prawie 2letnia córeczkę, przekochaną córeczkę, jesteśmy z mężem ponad 2lata po ślubie cywilnym, za rok koscielny, 21lat to nie 15, twoja córka jak widać jest bardzo odpowiedzialna, a ty jesteś pasożytem,

Gość nikt nie uwierzył w prowo
więc sama sobie odpisujesz? Wolne żarty. Dopracuj technikę.

Gość slea
prowo jak nic ale zabawne hahahhahah:P wogole matka ktora rzuca miesem mowi na prawo i lewo mowi o chodzeniu do kosciolka hihihihi patologiczna historyjka

Gość robinsonia
slea najgorsze że może nie tacy ale podobni ludzie istnieją aż ciarki przechodzą :-(

Gość mario187
To nie moze byc prawda, ktos sobie zarty robi . Gdyby jednak to nie byl zart co nie miesci sie w glowie to kobieto szybciutko do lekarza .Z glowa cos nie tak .

Gość slea
no istnieja ale prowo komiczne:P 21 lat i w ciazy hahhaah rzeczywiscie wielka rzecz...a jak 13 latki maja brzuchy to dopiero absurd!i wogole te rzucanie kurwami..o ja nie moge ..prawie placze ze smiechu..a no i Klan przeciez nie moze bidula ogladac heheheh kino domowe....

Gość robinsonia
nie klan - ranczo :classic_cool:

Gość slea
o zesz w morde Ranczo heheheheh ja nie moge...ach biedna ta autorka..a na powaznie jak bardzo trzeba miec chora psychike zeby pisac takie farmazony ?

Gość co do kina domowego
piszesz ze bylo wziete na corke i corka splaca..... wiec nie masz co marzyc o kinie domowym no chyba że w caritasie rozdają albo wejdziesz w uklad z ksiedzem- zlodziejem i tace niedzielna ci da to se moze kupisz. p.s. musisz isc do spowiedzi czym predzej to twoja wina ze corka taka jest!! juz masz przejebane.... ja ci mowie rozgrzeszenia nie dostaniesz, komunii nie przyjmiesz- ale wstyd bedzie

Gość ale tłumok
wychowałam kurwę i złodziejkę Jak ja mam się teraz w kościele pokazać, jak córka w ciąży i do tego mieszka z jakimś gachem i to bez ślubu. Przecież wszyscy mnie tam będą palcami wytykać to jest dobre ,uśmiałem się do łez,najważniejszy qqrwaa problem to kosciółek i te paluchy wytykające tych parafialnych współplemieńców,zakłamanych tak samo jak ty,hahaaa

Gość nie jestem owcą!
:O

Gość nie jestem owcą!
bo jestem podszywem owcy moge sie podszyc pod kazdego

Gość mario187
przeczytalam kilka razy to nie moze byc prawda ,ktos robi sobie jaja ,nudzi mu sie .

Gość poprostu brak
Po prostu brak słów:) wiem że to było dwa lata temu ale jakoś mi wpadło w oko i przeczytałam. Masakra. Co to za owca? Massakra:)