Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka wiochmenka

mam 19 lat, mieszkam na wsi i musze zapierdalac

Polecane posty

Gość taka wiochmenka

musze pomagac rodzicom przy zniwach, slomie, sianie, ciezko mi, jestem dziewczyna, a w miastach wiekszosc dziewczyn tylko ma zmartwienie do jakiego klubu poleciec dzis, zazdroszcze ...

Gość taka wiochmenka
fajnie, ze nie jestem sama... 🌼

Gość duhfudsahf
To powinna byc dla ciebie zacheta, zeby jak najszybciej wyjechac daleko na studia i nie wracac juz na wioche.

Gość taka wiochmenka
przeciez sama tego nie stwierdze. mam kompleksy jak kazdy chyba, ale no.. podobam sie chlopakom raczej.

Gość hau hau zyeby
w miastach musza płacic za silownie i fitness a Ty masz za darmo, ciesz sie

Gość taka wiochmenka
jest to dla mnie wieeeelka zacheta, ale wiadomo musze pomagac, jak bede na studiach to tez bede tu przyjezdzac np. w wakacje, rodzice sami sobie nie poradza, tylko mi ciezko, musialam sie wyzalic...

Gość seksuolożka Basia
Wyprowadź się z wiochy!

Gość taka wiochmenka
Kutas Światowida, w kompleksy? czemu??

Gość duhfudsahf
To gdy skonczysz studia i pojdziesz do pracy to tez bedziesz im w zniwa i wykopki pomagac?

Gość taka wiochmenka
duhfudsahf nie wiem jak bedzie potem Nadia!, Twoje zajecie jest moze i fajne, moje ciezkie, rak dzis nie czuje

Gość van helsing
jesteś kobietą -rolnikiem i powinnaś być dumna z tego

Wisnie, jabłka... Czy fajne?:) Mi się podoba:) Trzeba się nagimnastykować i nosić nie najlżejszy kubeł z jabłuszkami... ale nie dramatyzujmy:) Świeże powietrze, słońce.. las... Bajka:D

Gość miastowy chłop
lubie wiejskie dziwuchy.Lubie patrzec jak zapierdaaaalaja w polu piekny widok szczegolnie latem

Gość taka wiochmenka
Nadia!, no to Ty rzeczywiscie masz bajke...

Gość taka wiochmenka
miastowy chlop, wez Ty w ten upal zapierdalaj caly dzien :(

A co właściwie robisz TY?:) Na pewno nie jest tak źle ...:) Zawsze mogło byc gorzej!:) Pracowałaś kiedys u kogoś obcego? Zobaczysz jak tam miło;/ Tu jesteś na swoim...

Gość duhfudsahf
Szkoda, ze taka mloda dziewczyna musi w polu zasuwac. Moja matka tez tak miala, ale ona sie za bardzo nie przejmowala, tylko jak byly zniwa spierdolila z kolezanka nad jeziora na kilka dni, potem rodzice byli zli to im powiedziala, ze niech sobie parobka najma, a nie ja do roboty zaganiaja. Ona do tej pory nienawidzi wszelkiej pracy zwiaznej z gospodarstwem, uciekla ze wsi gdy tylko nadarzyla sie okazja. Teraz jest glowna ksiegowa w pewnej firmie i swietnie sobie radzi, a jej brat zasuwa na gospodarce i ledwo wiaze koniec z koncem. Mysl o sobie dziewczyno i inwestuj w siebie, to najlepiej na tym wyjdziesz.

Gość bvrt455
a ja tam Ci zazdroszcze, jestes na świezym powietrzu, mięsnie se wyrobisz, nie zabija cie narkotyki, alkohol i zboki w klubach..ciesz sie tym co masz :) 🌼

Gość Pan i włattca
Wiocha jest fajna. Cisza spokój relaks zieleń jeziora. Bajka. A że czasem trochę gnojem zajezdza swojskie klimaty:-P

Gość taka wiochmenka
no wlasnie, zniwa sa najgorsze. mnie mama powtarza 'dziecko tylko nie zostan na wsi', ma racje.

Gość taka wiochmenka
taaa, wiocha jest fajna, ale tylko wtedy kiedy przyjedziesz sobie tam na wakacje i nic nie robisz, podziwiasz ta zielen, jeziorka :o jesli chodzi o zycie na wsi, to naprawde nie jest kolorowo.

Gość taka wiochmenka
uciekam, potem wpadne jeszcze :)

Gość duhfudsahf
Rozumiem cie dziewczyno, z opowiadan matki wiem, ze latwo nie jest jesli dzieci musza pracowac na gospodarstwie. Ale dla niej to byla motywacja, zeby sie z tego wyrawac, jej sie udalo, ponad 30 lat temu, wiec tobie w dzisiejszych czasach powinno byc duzo latwiej. Powodzenia.

Gość 002193
ja tez jestem ze wsi. mam 21 lat, studiuje. i szczerze powiem ze brakuje mi tej pracy. w tej chwili jestem za granica od 2 miesiecy ale za 2 tyg wracam do domu i nareszcie troche wypale swojej zbednej energii przy zwierzetach i w ogrodzie. zaluje ze nie bylam w domu podczas tegorocznych zniw - bardzo lubie zrzucac zboze do dmuchawy:P czasami mi chodzi po glowie zeby zostac na tej gospodarce ale to jednak mnostwo wyrzeczen i chyba sie nie zdecyduje na to... w kazdym badz razie ciesze sie ze wychowalam sie na wsi