Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka333333333333

kobietki ile wazycie i jak sie czujecie z swoja waga?

Polecane posty

jak w temacie :)

Nie wiem dokładnie, ale około 67 kg, czuję się jak słonica, dziś zaczęłam 7 miesiąc ciąży.

Gość kruszynka888
około 52kg. Czuje sie dobrze z tą wagą, gorzej z niewymodelowaną sylwetką.

Gość Kolejny topik dla sfrustrowany
i kolejny temacik w stylu jak to sie mozna podbudowac na kafe.. Zaraz sie zleca same 50 kg , do tego w zaawansowanej ciazy, co sa takie gruube. Nagle sie okaze ,ze nie ma zandnej mamuski ze słuszna waga, tym bardziej w ciąży :D Same poleczki modeleczki , tylko gdzie one sie chowaja na codzien??

do Kolejny topik dla sfrustrowany no moze te co sie wpisaly naprawde tyle waza,z reszta nie widze powodu do klamstwa tym bardziej ze to wirtualny swiat :) a jak u Ciebie z waga?

Gość teraz waze
Przed ciaza mialam 48 i bylam za chuda. Pod koniec ciazy mialam 66 kg. Schudlam do 49, ale gdy zaczelam brac tabletki anty, to przybralam na wadze-waze 54 kg teraz-i to jest jak dla mnie prawidlowa waga-chociaz nie powiem, marzy mi sie znow 48-ale rodzina i maz pukaja sie w czola-ze znow chudzine chce z siebie zrobic.

ja 67 i 170 cm i tak szczerze to jak wstanę rano to czuję się szczupło i mam płaski brzuch a jak się za dużo najem i mi brzuch wywali to czuję sie jak słoń :-(

a ja niecałe 80 kg ale już schudłam razem 23 :P 8-poród i 15 sama :P jeszcze 15 i będzie ekstra :P pozdrawiam kobitki :)

Gość poziomka22
waze 48kg na 174cm wzrostu. i czuje sie strasznie bo chcialabym wazyc chociaz 55kg a ciagle spadam od zawsze bylam taka szczupla... same kosci.. zero cyca... msakra... wszyscy mysla a szczupla ale jej fajnie a dla mnie to koszmar... nie raz jest tak ze waze nawet 42kg. a jem bardzo duzo. ii teraz nawet jestem w 4miesiacu ciazy i zbytnio nie utylam waga nadal 48kg. tylko mi piersi urosly i boczki... zazdroszcze okraglym kobieta. pozdrawiam

Gość 175 cm iiii
Ja ważę 95 kg i patrzeć na siebie nie mogą. I właśnie od tygodnia jestem na diecie :P

Gość garnek bez pokrywki
160cm 70 kg i bardzo mi źle

Nie spojrzałam na kategorię, w jakiej jest ten temat :D W takim razie mnie nie dotyczy, przepraszam ;)

Gość 169 cm i 57 kg
11 tc :O:O:O niestety już widać, że jestem w ciąży:O ale to już 3 ciąża więc pewnie dlatego tak szybko:O

Gość małamamam
9 miesiąc 160 cm waga przed ciążą 53 kg teraz 63 kg czuje się ok bo praktycznie wszystko poszło w brzuch, ale już mi trochę ciąży...

Gość 43 i chciałabym przytyć tak z
5 kg

Gość Urodziłam 6 mies temu
i ważę 63 kg a przed ciążą ważyłam 55kg. Czuję się zagruba i niestety pomimo ćwiczeń i zdrowej diety bardzo wolno spada mi ta waga.

Gość ijabuba
He, he a ja tam czasami czuje sie jak wieloryb albo słon i owszem chciałabym schudnąc , ale jestem leniwa i w zasadzie dobrze mi z moim ciałem , mimo ze jest go duuzzzo! Chce schudnąc dla zdrowia , a nie co ludzie powiedzą , bo to mam w doopie :) mam dzieci, męza, swoje zycie i przyjaciół. A , waze 110 kg, a mam 160 wzrostu :)

Gość A ja mam 168 cm wzrostu
zaczynam 8 miesiąc, ważę niecałe 67 kg. Niby nieźle, ale jest mi ciężko, nogi mi puchną, czuję się jak mały czołg i przyznam, ze marzę o swojej "normalnej" sylwetce:)