Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ks88dfdfdfd

JAKĄ GARDEROBE POWINNA MIEĆ W SZAFIE KAŻDA KOBIETA?WYMIENIAJCIE !!!

Polecane posty

Gość ks88dfdfdfd

co powinna miec w szafie kazda kobieta ?i po ile par mniej wiecej?ile wy macie i czy macie? dodajcie cos od siebie a ja dodam swoje typy białą bluzke dzinsy minimum 5 par plaszcz na zime minimum 2 kozaki na zime monimum 2 pary rajstopy minimum 5 par majtki minimum 10 par \ biustonosze monimum 5 par rózne kolory co jeszcze dodacie od siebie? moja kolezanka ma tylko dwa staniki .czarny i bialy ..masakra. przyznala sie ostatnio.pewno chodzi tydzien w jednym

Gość ks88dfdfdfd
ja mam stanikow chyba ze 20 !

Gość hau hau zyeby
ja mam ze 20 stanikow a chodze w 4 bo sa najlepsze :D mam pralke wiec moge robic pranie kiedy chce :classic_cool:

Gość AK8d8fggfg
biala bluzka podstawa

Gość duhfudsahf
Ja uwielbiam buty i torebki. Buty juz mi sie w szafach nie mieszcza. Trzymam je w kilku miejscach, az maz sie wkurwia po co mi tyle tego, kiedy ja to wszystko zaloze.

Gość sadsadsadsadsadsadsadsadsadsad
po kiego kija Ci aż 5 par spodni???!!!!???!!!????!!! majtki 10 :D? hahahaha to częste pranie masz chyba w domu:D i znoszone majtochy. wydaje mi się, że akurat bielizny nigdy dość. Nie wiem tak naprawdę ile mam czego i liczyć nie będę. ale uważam, że kazda kobieta powinna w szafie mieć: spodnie eleganckie i zwykle na codzien krotkie spodenki spodnicę białą bluzkę i czarną buty sportowe, eleganckie, klapki, balerinki, zimowe sweter jakieś podkoszulki, koszulki bielizna, rozumie się samo przez się z odzieży wierzchniej to najlepiej kurtke grubą na zimę i jakąś lżejszą na wiosne/jesien czapka rekawiczki szalik no i basta. reszta, co się komu podoba

kazda??? przeciez kobiety maja rozny gust, rozne style ... ja np. nie mam bialej bluzki, bo nie lubie. rajstop nie mialam na sobie chyba kilka lat ;) chyba ze w zimie ze dwa razy takie grube, nieprzezroczyste...

Gość sadsadsadsadsadsadsadsadsadsad
aha i żakiet - MUSI BYĆ

Gość vjksl
spódnice rózne długości, kroje i kolory torby, torebki szpilki minimum 1 para biżuterię, kolczyki co najmniej kilka par koszule marynarkę eleganckie spodnie min 1 para

Gość wezcie bo patrzyc sie nie da
jak to ?? a ile macie dzinsów??bo ja tylko dwie pary

no ja bym zamieniła z tej listy 5 par spodni na maks 3 pary dżinsów, po co ci aż 5?? A majtek możesz mieć co najmniej 20 czy staników podobnie, skarpet też coś koło tego bym dała, myslę, że każda kobieta powinna mieć jakis kostium elegancki albo jakiś zamiennik.

Gość lana mcfarland555
5 par dzinsów? po kiego?:D ja mam 3 pary dzinsów, czarne rurki, dresowe i dzinsowa spódnicę, uwielbiam bokserki - mam 3, bluzki z krótkim i długim rękawem, sweter, bluzy, białą bluzkę i dodatki typu chusty itd wychodzę z założenia, ze lepiej mieć jedną rzecz dobrej jakości niż setkę szmatek.

Uwaga, już lecę się dostosować, żebym sobie zaraz zębów nie "wychlasnęła" z tego pośpiechu. Czy mi się wydaje, czy każdy powinien mieć takie ubrania jakie chce/potrzebuje?

Gość skoro o majtach watki sa
edyciak a jak chodzi baba tylko w spodniach bo spodnic nie lubi i tylko w dzinsach to 3 pary nie starcza raczej co nie?

eleganckie kostiumy bywaj piekne, ale nei dla mnie. od lat nie nosze kostiumow, zakietow, bluzek koszulowych do prasowania ... lubie miekkie wygodne rzeczy. pracuje w biurze, ale na szczescie nie takim sztywnym, nosze miekkie wygodne ciuszki ;)

jej ja jeansow mam chyba z 20 par :D i caly czas kupuje nowe :D bluzki biale mam z 4, garsonka, butow tez sie troche nazbieralo majtki staniki, no tego mam sporo gorset mala czarna obowiazkowo kilka sukienek na lato kilka na wyjscia szorty bluzki bokserki jakies luzniejsze oj nie wiem wedlug mnie kazda szafa powinna miec wszysto po trochu

Gość colly babe
moj niezbednik: dzinsy ciemne proste ze 3 pary spodnie na kant czarne, szare, szare w kratke szara spodnica olowkowa czarne szpilki buty "open toe" na niskim obcasie skorzana torba zakiety - ciemny i jasny topy, bluzki pod zakiet rozne kolory, kilkanascie sztuk koszulowe bluzki, mam okolo 7-8 sztuk (biala, bialo-niebieska, bordowa, granatowa, jasno rozowa, niebieska w grochy... ) sweterki rozpinane - mam kilka w kolorach szary, granatowy, czarny, filoetowy, morska zielen... to do pracy po pracy: dzinsy dzwony, przecierane, za kolana spodnie bawelniane kilka par - dlugie i takie za kolana koszulki - bokserki, na ramiaczkach, z dlugim rekawem zwylke jednokolorowe baleriny albo jazzowki 2 bluzy z kapturem - czerwona i zolta :P okrycia wierzcznie: plaszczyk jesienny jasny, cieplejszy czarny w szara krate, zimowy fioletowy za pupe i szary tweedowy do kolan 2 pary butow na jesien/zime - plaskie i na obcasie + oczywiscie bielizna i to cala moja garderoba :)

Gość EwelaO
u mnie zawsze jest -biała koszula -mała czarna -ołówkowa spódnica czarna -marynarki -szpilki czarne i w kolorze nude - klasyczne proste jeansy Reszta zmienia się co sezon.

Gość ffdfsd
nie mam białej koszuli bo nie potrafię nigdzie znaleźć takiej dobrze skrojonej po za tym nie podobają mi się takie sztampowe klimaty jak garsonka i biała koszula z kołnierzykiem uważam że to wcale nie jest szczytem elegancji równie dobrze można założyć czarne rurki, czarne botki, gładki kremowy t shirt i czerwony sportowy żakiet z podwiniętymi mankietami i jest o wiele profesjonalniej i modniej. Czarnej koszuli też nie mam bo w czarnym wyglądam fatalnie jak śmierć. Szpilek tez nie mam bo nie potrafię w takich butach chodzić więc nie kupuje takich rzeczy skoro są dla mnie nie wygodne wile iść na płaskim lub na lekkim stabilnym obcasie niż kaleczyć na szpilkach. Futra, kożucha tez nie mam bo mi się nie podobają. Obcisłej sukienki tez nie mam bo nie mam do takich sukienek figury wiec się na chama nie będę wciskać skoro źle w tym wyglądam.

Gość gość
albo ma się szafę albo garderobę

Gość Pineska22
Według mnie kazda kobieta powinna mieć w szafie oprócz tych podstawowych rzeczy typu bluzki, topy,spodenki,dobre staniki itp: * elegancką sukienkę, najlepiej małą czarną-klasyk, ale do wszystkiego pasuję, *elegancką spódnicę/spodnie, * dobre,wygodne szpilki, * dobrej jakości żakiet, * elegacką, czarna bluzkę - nie wiem jak u Was ale u mnie wsród rodziny, znajomych jest tak, że jak wypadnie jakis pogrzeb, to sie okazuję że w szafie nie mamy niczego takiego, co moglibysmy na siebie nałozyć jeżeli chodzi o taka sytuację i wtedy biegiem do sklepu po cos czarnego.

Gość t4dg
Aby wyglądać modnie i elegancko, nie warto wybierać przypadkowych ubrań. Najlepszą odzież oferuje Ralph Lauren sklep www. Można w nim znaleźć to, co najmodniejsze. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32