Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodaaaaaaaaaaaaa

Jaka jest pogoda w Anglii?Czy w lecie jest duszno?

Polecane posty

Gość pogodaaaaaaaaaaaaa

Jaka jest najmniejsza temperatura w ziemie?

Gość byhuk
jak zejdzie ponizej zera to juz w tv nadaja, ze 'dotarly do nas arktyczne mrozy, a ludzie zaczynaja panikowac spadnie 10 cm sniegu i polowu ludzi nie ma w pracy ze wzgledu na zle warunki pogodowe a tak poza tym, to ludzie w zime chodza bez kurtek, czesto na krotki rekaw, kolezanki w pracy w peep toes bez skarpet :)

Gość pogodaaaaaaaaaaaaa
Dzięki za odp. Nienawidzę srogiej zimy,ale również nienawidze gorących,dusznych dni. Zastanawiam się nad przeprowadzką do Londynu. A jak sprawa ma się z klimatyzacją,czy to jest standard i czy jest potrzebna?

nie wiem co to za bzdury ktos napisal .. ale tutaj jestem od dwoch lat i nigdy nie bylo w zimie wiecej niz minus 15 ... a snieg od dwoch lat to nowosc , dwa lata temu byl pierwszy od dawna i bylo malo byla straszna panika z reszta dla kogos kto nigdy nie widzial zadnego sniegu ...

Gość pogodaaaaaaaaaaaaa
Ale jaka jest przeciętna pogoda w ciągu roku? Czy lata są duszne i parne?Czy często pada deszcz?

Gość Wlasnie,ciekawe skad
sie wzielo powiedzenie o wieczniej mokrej Anglii ? Mieszkam tu juz kilka lat i wg mnie to w Polsce leja deszcze a tu...pokropi i to wszystko.Za to parasol mozna kupic wszedzie ,nawet u fotografa.Jak dla mnie lata w Anglii nie sa parne i duszne.

Gość zimarga
Mnie osobiscie bardziej odpowiada pogoda w Anglii niz w Polsce. Lato jest chodnawe ale mnie upaly sa potrzebne jedynie jak jestem na wakacjach a te zalatwiam sobie w krajach, gdzie jest i upal i porzadna plaza i cieple morze i brak deszczu. I wtedy z radoscia wracam do Anglii. Zime tez wole angielska niz polska, niby ze sniegiem ale w miastach to tak naprawde z brudnymi sniegowymi brejami na chodnikach. I znow to samo - jak chce pojezdzic na nartach to jade na urlop do kraju, gdzie jest i snieg i mroz i cale tzw: "zaplecze". Nie ma tu burz tak jak w PL, deszcz mi nie przeszkadza bo jak ktos juz wspomnial - popada chwile i koniec. Nawet jak dzien jest deszczowy to nie leje non stop tylko z przerwami. Ja lubie angielska pogode :-)

Gość Autorze jestes glupkiem
Zapomnialas dopisac z jakimi przerwami!!! Czasami bywa ze leje 3 tyg pod rzad, a przerwy to np 15 min nie pada i pozniej leje 3 godziny, pozniej znowu nie pada 15 min... Cykle sie powtarzaja. A i ulewy tez sie znajda.

Gość Supermanka
Mnie w Londynie dopada zawsze depresje, mysle, ze pogoda ma w tym duzy udzial. Chce sie wyprowadzic. Jaka jest tu pogoda? Jak dla mnie zla. Szaro, buro i ponuro, lamie w kosciach czesto i depresja murowana. :o