Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wezcie bo patrzyc sie nie da

czy pierzecie codziennie majtki wieczór w rękach ???

Polecane posty

Gość kalalaaaaaaaaaaa
Ręcznie piorę bieliznę deilkatną.A ostanio to nawet ją zaczełam prać w pralce ,w progranie dla delikanej bielizny.

Gość z.zalozenia.
hhhhhhhhhffffffffderwfz --> odpowiadam. Spodni codziennie nie piorę, ale piorę często i mam wiele par, więc mi nie brakuje. Czasem mam rajstopy, czasem spódnicę - no nie wiem, jakoś nie mam problemu, a jestem zawsze czysta i pachnąca.

Gość tak na marginesie
hmmm nie wyobrażam sobie nosić rajstopy bez majtek.....

Gość kalalaaaaaaaaaaa
z.zalozenia. musisz miec neiźle w mózgu powalne aby bez majtek chodzic. To niehigieniczne i niezdrowe>po to włąśnie majtki wymyslono aby w nich chodzic.

Gość z.zalozenia.
A mnie jest po prostu tak wygodnie. Majtki mi się wrzynają, odznaczają pod ubraniem. Wolę po prostu nie mieć ich na sobie i kropka. A niehigieniczne ani niezdrowe to nie jest.

Gość zbita z tropu:P
padłam...hahahaaaaaaaa....

Gość kalalaaaaaaaaaaa
z.zalozenia. ile ty maszlat,ze jestes taka glupia? Majtki dobrzedobrane nie utrudniaja funkcjonowania i istnieja matki ,ktore nie sa az tak widoczne pod ubraniem.Do tego sa ładne. No,tylko trzeba wydeac troche wiecej pieniedzy na zakup.Widocznie ty nie posiadasz kasy,ze bez majtek chodzisz:-) I niestety,chodzenie bez majtek jest niezdrowe i niehigieniczne.

Gość haha ale się uśmiałam : D
a pranie w pralce jest niby niehigieniczne?

Gość suchar facet
fascynujące, milordzie!

stad te grzybice wszystkie bo podraznia proszek pochwe strasznie i nabawic sie mozna chorób.. Skoro nosisz majtki w pochwie to współczuję :D powiedz jak to robisz:D

Gość moja litania na temat majtek
Moje majtki nigdy nie są brudne po zdjęciu. Paski od gówna?? to widać dziewczyna się nie myje i nie potrafi porządnie wytrzeć. Nigdy nic takiego mi na majtkach nie zostaje, z wydzielinami problemu nie mam większego, ale i tak profilaktycznie noszę wkładki higieniczne i na upartego mogłabym nawet kilka dni chodzić w jednych. Nie robię tego oczywiście, ale jak leżą sobie w koszu na brudną bieliznę to nie śmierdzi. Ręcznie piorę czasem jeśli mi zalezy na jakiś majtkach bo krojem najbardziej mi odpowiadają np. pod jakieś ubranie to je przepiorę sobie wieczorem ręcznie by móc je na drugi dzień założyć. Ale ogółem robię pranie w pralce. No i ręcznie piorę majtki po okresie te nie wyobrażam sobie by leżały je zawsze piorę od razu szczególnie jak mi coś przecieknie. No i tyle. Jednak jeśli ktoś składa w szafce mieszajac z czystymi ubraniami brudy i to na dodatek obsrane no to jadnak cos ma nie tak z glowa. Ale jak ktos jest na codzien czysty i higieniczny to nie widze problemow.

Gość Frania11
>Moje majtki nigdy nie są brudne po zdjęciu. Paski od g****a?? to widać dziewczyna się nie myje i nie potrafi porządnie wytrzeć. Odp. Kobieto co Ty opowiadasz? Paski od stolca na majtkach są naturalne - po to właśnie majtki wymyślono aby nie brudzić bezpośrednio spodni i sukienek - zastanów się najpierw po co są majtki a nie tak bezmyślnie opowiadasz. Te paski nazywają się fachowo "Pas startowy" i im dłuższy tym lepiej. Znaczy to, że kobieta jest zdrowa. > z wydzielinami problemu nie mam większego, ale i tak profilaktycznie noszę wkładki higieniczne i na upartego mogłabym nawet kilka dni chodzić w jednych. Odp. W jednych majtach kilka dni - to nic nadzwyczajnego - standardowo wg badań kobiety chodzą 4 dni w jednych majtach. To znaczy, że są takie jak Pani co po 1 dniu zmieniają i są takie co wyznają zasadę jak za PRLu się kompało tylko w soboty i zmieniało gacie. > ale jak leżą sobie w koszu na brudną bieliznę to nie śmierdzi. Odp. Od tego są brudne majtki żeby śmierdziały bo jak nie będą brudne to po co je zmieniać? Więc jak Ci w koszu nic nie śmierdzi to znaczy, że nie jest brudne - a jak nie jest brudne to pranie takiej odzieży jest marnowaniem drogocennej wody - przelicz sobie ile takie pranie kosztuje! >Ręcznie piorę czasem jeśli mi zalezy na jakiś majtkach bo krojem najbardziej mi odpowiadają np. pod jakieś ubranie Odp. Lol a co jak krojem nie pasują - to szef w pracy nie będzie zadowolony? albo na ulicy ludzie będą plotkować? Majtek nie nosi się dlatego, że krojem pasują do ubrania! Musisz się strasznie czuć jak widzisz codziennie u koleżanek majtki niedobrane krojem - ciekawe kiedy je sobie oglądacie? W WC czy jak się schylacie po długopis w biurze? >Jednak jeśli ktoś składa w szafce mieszajac z czystymi ubraniami brudy i to na dodatek obsrane no to jadnak cos ma nie tak z glowa. Odp. Jeszcze raz - nie może składać z czystymi bo czystych się nie wkłada do kosza na brudne pranie. Zatem do kosza trafiają: zapocone bluzki, swetry, sukienki, obsrane, zaszczane i czasem obspermione majty, śmierdzące fuzekle (zoki lub skarpety) i inne nieczyste łachy. Dziwi mnie zatem, że koleżanka składa tylko czyste łachy w koszu na brudne - a może po szafach w pokojach z kolei trzyma te nieczyste.

Gość gość
Nie. Nie piorę majtek codziennie wieczorem , bo : moje majtki po zdjęciu z tyłka nie śmierdzą, bo codziennie się myję, w majtkach mam wkładki higieniczne. Majtki zawsze piorę w pralce, pralkę włączam przynajmniej 2 razy w tygodniu. I nigdy nie słyszałam, żeby pranie majtek w pralce powodowało grzybicę pochwy, ja w każdym razie czegoś takiego nie miałam...

Gość gość
Mój mąż pierze mi codziennie majteczki wieczorem i jest z tego bardzo dumny.W podzięce że pierze mi majtunie to jeszcze całuje mi stópki